host o host o host

Jag avskyr verkligen att ha hosta, det är så himla irriterande. Killas i halsen heletin... sen får man huvevärk också. Typiskt visst.

Känner mig sjuk idag, känner mig bäng i ögonen, huvet gör ont, halsen klias o dummas. Ska lägga mig i sängen med min påse halstabletter o se lite tv. Eller kanske ta datorn upp och se det nya vamp avsnittet i soffan.

Jag är inte på blogg humör idag, eller inte just nu iaf.

noll sömn



Ja få se nu då, hur många timmar har jag sovit inatt då? 2 kanske?
Blir helt allvarligt vansinnig på det här, att bara ligga o blunda, blunda och blunda utan att det händer nåt. Varför får jag aldrig sova? Varför ska det vara så förbannat jävla svårt?
Men när det inte går att somna på natten så tänker man att det kanske ska gå o somna på morgonen iaf. Haha fetglöm! Det finns inte en chans, för då ska antingen hunden börja skälla för att han är hjärndöd i skallen och önskar sig ett liv i himlen ist. Eller så ska ena katten börja skrika bakom dörren för att han har samma önskan.
Sen har vi ju dessa underbara idiotfåglar som sitter på övervåningen o skriker o sjunger så fort det är morgon o Nisse är hemma. Det är som att dom tror att bara för att han är hemma när klckan är 09.00 så ska han plocka ner dom om dom visar att dom är supervakna.
Jag föredrar dom tysta djuren, Algot och Sixten. Resten kan ju bara flytta eller nåt, jag bryr mig inte. Inte idag, inte nu. För nu är jag endast förbannad och less.

Jag ska till Sannabanan idag, hade sett fram emot en trevligare start på dagen än såhär faktiskt. Jag trodde jag skulle få somna tidigt, vakna utvilad och åka till henne vid lunch.

 

 

 


Verkar inte som att min planering höll. Jag måste lägga mig o försöka sova, igen. Inte för att jag vill eller tror att det ger nåt, men för att om jag ska fara in o föda barn så underlättar det kanske om jag har fått mer än 2 oroliga timmars sömn.
Men jag tänker inte blunda längre än till 12.

Så jävla arg.

 


lets dance



Let´s Dance och frukt ikväll. Nisse var rar o köpte en chipspåse till mig, Icas dillchips. Jag tänkte ha en chipskväll ikväll, hade itne tänkt äta nåt förän bebis är här. Men då kom jag på att tänk om bebis är allergisk mot allt i världen typ, bebisar har ju en förmåga att vara det. Så då kanske jag skulle äta ikväll:) Men när jag tänker efter så är jag inte så sugen. Så det blir nog frukt ikväll med:)



Imorn så ska jag till Sannabanan, (jag vet inte varför jag kallar henne för Sannabanan hela tiden) Maria kanske också skulle fara dit. Vore ju trevligt! Vill gärna kramas med hennes lilla bebis lite!:) Kanske lite med Maria med!

Se här så fint jag fick av min rara dam sist jag var dit.





Honelago!


bröstpump





Ska köpa en bröstpump nu nån dag här, men jag har ingen aning om vad jag ska köpa.

Är det nån som är sämre än nån annan?
Bättre än nån annan?
Nåt speciellt man ska tänka på innan man köper?
En elektrisk eller en handbröstpump? Spelar det nån roll?


Jag har noll koll som sagt.

torsdag



Ja, då var det snart helg igen då. Visst flyger veckorna förbi?
Jag klagar inte. Ju fortare tiden går ju gladare blir jag, för varje dag som går betyder en dag närmare förlossning. Och det vore väl inte helt fel att få göra bort den? Är fruktansvärt nervös inför själva förlossningen. Men samtidigt känns det som att det ska gå ganska bra ändå. Hoppas jag iaf.
Idag är det 14 dagar kvar till bf. Förstår ni, 14 dagar!! Det är egentligen ingenting, det är 2 veckor, men ändå så gnäller jag över att det aldrig händer nåt!
Jag ska ta en bild på magen idag, får se om det är nån skillnad från förra veckan. Jag tyckte att skillnaden mellan förra veckan och förrförra veckan var ganska så stor, magen har börjat gå neråt ganska mycket tycker jag. Det syns när man jämför bilderna. Kan ju iofs lägga upp här så ni får se.



Det är ganska stor skillnad på bara 1 vecka:)

gere greta!

Det är väl inget fel med att göra nåt lite extra mysigt tillsammans en dag varje månad? Jag tycker det är underbart och jag är glad över att det har blivit så. Men när jag loggade in nu så hade jag fått en kommentar av någon som undrade om jag o Nils fortfarande firar våran dag varje månad. Stod inte vem det var från så jag har ingen aning..?
Men jag skulle inte kalla det för firande riktigt, fira är väl ett ganska festligt ord, inte sant? Att ha en dag till att ägna sig åt varandra, se film eller äta god mat tillsammans. Är det så konstigt verkligen?
Sen kan det väl även vara nyttigt att man tar sig tid till att göra nåt extra mysigt ibland, så varför inte på ihop-dagen? Passar ju perfa!


Jag har nu sett alla "The Vampire Diaries" avsnitt, hade bara 2 st att se inatt. Så nu väntar vi in den 28, (vilket är idag) så då antar jag att det garanterat finns till imorgon! Så trevligt. Jag längtar. Serien har verkligen kommit igång nu och jag njuter. Jobbigt det här med att vänta o vänta bara..

Har fått alla "Merlin" avsnitt av Ulrika idag, hon är ju för rar som skickar mig dittan o dattan jämt o ständigt:) Och jag har faktiskt startat första avsnittet nu, det är igång i bakgrunden här. Jag tänkte se, men jag tror jag struntar i det, borde sova ist. För är det så att jag blir uppslukad av första avsnittet så måste jag se ett till.. och ett till.. och ett till.. Vore ovärt o sen inse att klockan är tidigt på morgonen. 
Så jag sparar det till nästa natt ist, om jag inte kanske till o med ska spara det till bb vistelsen? Vi får väl se!

Nu ska jag iaf lägg mig ner, bebis trängs i magen lite så det gör ont ibland.. Sitta rakt upp var inte poppis tydligen. Men jag ska ändå sova nu så, lika bra:) 

Godnatt!  


stormvind




Jodu det blåser inte så lite, våra fönster knakar och det låter som att det spöregnar. Galen storm. Man blåser ju bort när man går ut! Så därför går jag inte ut!;)
Hela uppvarten har drivit igen, så idag ska herren min vara en sån där äkta man o arbeta på gården. Fast en sån är han ju faktiskt varje dag ändå ♥ Puss på dig.

Var tänkt att jag skulle fara till Sannabanan idag, men jag vet inte om det blir så nu när hela gården ser ut som den gör. :( Jag vill ju gärna ha en uppskottad uppfart om det skulle bli så att vi måste åka in på bb. Vore jobbigt om man skulle köra fast just en sån gång.
Men får se, klockan kanske inte är så mkt när det är klart, annars åker jag dit imorn om det inte är samma visa då.. Om kvinnan min har tid då också vill säga då såklart;)

the vampire diaries




Började se för några veckor sen, men det blev en himla trög start eftersom jag är så himla klen när det kommer till obehagligheter. Jag vågade inte riktigt se när jag var ensam. Men nu har jag inget annat än "The Vampire Diaries" och "Heroes" och se, i väntan på nya avnsitt från andra serier.
Så jag slog igång ett avsnitt av tvd och jag är nu fast, avsnitt 5 fick mig såld, men det är lite för spännande ibland.
Ni som behöver en bra serie att se, se den!:)



Ska nu återgå till mina avsnitt!;)


nu är det packat o klart!



Nu är bb väskan packad o klar, det enda som är opackat är såna saker som inte går att packa ner. Som dator o kamera tex. Men resten är kirrat! Nu är det bara att vänta på att lilla bebis ska börja bege sig utåt!:)
15 dagar kvar till bf. Nu börjar det dra ihop sig!!! iihhg!!
Men det känns också vill jag lova, allt blir jobbigare o jobbigare för varje dag som går. Så jag väntar ivrigt på att det här ska sätta igång snart!!:)

Underbar låt!

Lovisa la upp en så underbart skön låt på sin blogg som jag bara är tvungen att också lägga upp. Det är helt klart en ny favorit!


ångra mig

Jag ångrar mig, jag har en massa idéer på maträtter, jag skulle tvär kika lite på hur man gör cupcakes. Då slank jag in på en massa andra recept. Massa olika pasta rätter, pajer mm. Nu vill jag sätta igång.
Den här himla handlingen som är ogjord nu bara. Typiskt.
Imorgon kanske;)

handlar dagen




Den dagen blev idag! Jag vet inte vad vi ska handla, jag har ingen idé på maträtter. Finns inte så mycket jag är sugen på. Mest majskolvar och champinjoner. Men det kan man ju liksom inte äta varje dag. Kan ju kännas lite trist. Men jag ska iaf handla en hel massa grönsaker och frukt.
Kanske ska ha en paj vecka? Olika grönsakspajer, en för varje dag? Kan ju vara en idé. Ska fundera på den en stund.
Sen skulle jag vilja svänga förbi Rusta och tvär handla 2 rullar tapet. Så vi kan ta hit barbordet, sätta upp en lampa och sen införskaffa lite stolar. Skulle kännas mycket trevligare där uppe då. :) Men vi får se vad tiden säger.

Lennart håller på och dissar sin mat, han tror att jag ska stoppa dit nåt lite extra gott, annars matvägrar han. Men då får han matvägra. Han är så ful också, för varje gång jag ställer mig upp och närmar mig kylen så kommer han, ställer sig vid sin matskål och sneglar ner i maten sen på mig och sen går han därifrån. Men det blir inga godsaker i maten.
Äter han inte upp innan vi ska in till stan så får han vara utan tills vi kommer hem igen. Då har vi en ny mat att servera den kräsna herren. Sannabanan tipsade om en jätte bra mat som hon har till sina hundar. Den består av endast naturliga ingredienser, sen är priset helt ok och det är ju bra!

 

 






Den blire!


serie tittande mitt i natten



Ja, det känns nästan lite så faktiskt.


Visst, jag har visseligen hemskt svårt för att sova numera. Men jag måste erkänna att dom här 2 senaste nätterna är det inte det ständiga toalett besöken som hållit mig vaken, utan serier. Om jag sov på nätterna så skulle jag kanske känna lite mera ork till att göra nåt på dagarna? Jag ska sluta. Jag ska inte maraton se mitt i nätterna. Jag kan spara alla dessa Heroes avsnitt till BB vistelsen, har hört att det kan vara en mkt god idé att packa med sig datorn, och det är ju till en fördel om det finns nåt att se på då också.

Men nu ska jag klaga på att det är tusen miljoner grader i detta sovrum! Och Nisse ligger inlindad i sitt täcke. Hur klara han av det? Jag håller på svettas bort. Ska smyg öppna fönstret en liten stund så det kommer in lite frisk luft iaf. Då kanske jag med kan sova sen:)

Jag undrar hur det ska gå i sommar, hur ska man överleva i detta hus då tro? Jag skulle tippa på att vi skaffar oss en AC. För jag minns hur det kändes när vi var här och höll på med renoveringen, och då hade vi ändå öppet alla fönster. Inte en chans att jag har öppet alla fönster igen, det kryllar av spindlar här och det är nog så jobbigt med at stöta på dom ute överallt. Inne vill jag iaf försöka få ha någorlunda spindelfritt. Men som sagt vi får se, så himla dyrt är det ju inte, och det vore skönt.

Kom just på en grej, jag köpte mig just en parfym på Tradera, eftersom att den inte går att beställa nånstans, den går inte att köpa på nån affär i stan. Och sen fanns den så snällt på Tradera för en hunka, så då köpte jag den! Ska betala imorn eller nåt, så jag hoppas den dyker upp i slutet av veckan nångång!:)



våran dag

Igen har vi glömt den. I fredags hade vi 1 år och 8 månader. ♥ Och det kom vi på idag, så vi ska göra nåt mysigt av den här dagen ist. Laga någon god middag, kanske se en bra film och bara hålla om varandra och mysa.
Vi hade tänkt att kanske gå på bio och se Snabba Cash eller kanske Avatar. Men.. nä, det går så svårt. Jag måste springa o kissa hela tiden, sen klarar mig kropp inte av att sitta i en biostol en hel film.
Så vi kör på hemma mys!

Nästa gång vi har våran dag så har vi vårat lilla hjärta här med oss, helt otroligt.
På sätt o vis så känns det ju som att vi har väntat en hel evighet på att tiden skulle komma, men samtidigt så har det gått så himla snabbt. Så länge sen var det väl inte jag slog in ett possitivt gravtest i ett paket och gav till Nils? Jag tycker inte det känns som snart 9 månader iaf, 4 på sin höjd! Konstigt hur olika tiden kan kännas..




Love you.


cupcakes



Jag bara måste lära mig att baka cupcakes! Det ser så himmelens gott ut, jag har ingen aning om det är enkelt eller svårt. Ska införskaffa mig en sprits i veckan och lite fint strössel, sen ska jag börja prova!:) Dom lär ju inte
bli lika fina som dom på bilden ovanför men:)



aj i halsen

Det är så irriterande med halsont när det inte ska gå o svälja. Tur det oftast brukar ge sig när man varit vaken ett tag. Inte för att jag ska vara vaken ett tag från och med nu, men sen när jag kliver upp.
Jag ska gå tillbaka till sängen o lägga mig strax. Vaknade av skrik Torsten, sen klev Nisse upp spårat tidigt! Han ska ut med skotern idag halv 10 så han är väl inte så dåligt peppad skulle jag tro!;p Men kvart över sju är väl lite att ta i?;p Är man peppad så är man väl!

Jag är så otroligt lättväckt nu, inte bara det att jag vaknar till av alla ljud, jag blir helt vaken av allt, och hur trött jag än är så blir det alltid supersvårt att somna om. Det är väl också en träning inför bebisen, har jag hört.

Nu ska jag lägga mig igen, skulle egentligen bara upp för att kika om när auktionen på tradera går ut idag, och det är inte förän nio tiden ikväll.



suring!


I bilen på väf till Byske idag så började vi prata om suring, hujedamej vad gott tänkte jag! Så att efter besöket hos Nisses mormor Alma så svängde vi förbi Ostvik o käka några klämmor!
Och det ÄR nog den godaste maträtten som finns. Jag kan inte säga någon maträtt som fyller samma njutning som surströmming gör! Olala!;)



vagga

 

Nu har vi äntligen fått hit vaggan, allt känns mycket bättre nu när den står på sin plats:) Nu är det bara bebis som fattas! Men visst är den tjusig?:) Tror bestämt att det är Nisses pappa som har gjort den, om jag inte misstar mig? Hoppas våran bebis ska sova lika gott i den som lilla Thilda gjort:)

Jag är så sinnesjävlasjukt trött idag! Går inte med ord att beskriva alltså!! Jag skulle trivas som bara den om jag fick bli vaggad i den! Kanske skulle haft införskaffat en i egen storlek?

Nä nu ska vi åka iväg till Byske och hälsa på Nisses mormor. Hon är visst ganska dålig.. :( Hoppas verkligen det vänder snart..


antiskall halsband




Nu får det bannemej vara nog! Jag är så arg att jag snart brinner upp! Det är nästan omöjligt att sova, när jag just precis är på väg att somna så vaknar jag och måste upp på toa igen.
Och när klockan börjar närma sig morgonen så börjar Lennart skälla! Sen ger han sig inte förän man har släppt ut honom heller! Inte nog med det, när han varit ute i 15 min ungefär, då startar det igen. Och jag håller på bli vansinnig, jag får aldrig sova!!
Och när bebis är här så har jag inte tänkt ha en skällande hund bakom sovrumsdörren varje morgon. Så enkelt är det!
Så jag tänker beställa ett antiskallhalsband, men jag vet inte vilket som är bäst. Priset är ungefär detsamma på alla men vilket funkar bäst tro? Någon som vet?

tv tittande


Igår kväll var Sara, Ola och Thilda här och hälsa på - alltid lika trevligt!:) Vi såg film, Sommaren Med Göran. Den var helt ok, en skön film att bara tom titta på iaf.



Senare på kvällen så tog jag mig ann några avsnitt, var länge sen jag avnjöt några avsnitt av några favoritserier. Desperate, Greys och Private Practice. Hujedamej va spännande!! Varför är det alltid en vecka mellan avsnitten? Jag vill maraton se flera st!

Jag är ju en nörd när det kommer till serier, finns ju inget jag älskar så mkt som serier när det kommer till tvtittande. Och jag skulle så gärna vilja ha en serie att se varje kväll när jag ska sova. Tänkte att Andra Avenyn kanske vore nåt, men annars, tips någon?



host host

Fick himla massa hals ont inatt när jag skulle sova, och ondare vär det när jag vakna i dag.
Plus att det har dykt upp en jävel hosta dessutom, och hur tror ni det slutar, jo i huvudvärk! Irri or what?!

 

Och vad är snällare mot halsen än te med honung när halsen känns torr o trasig? Provade på en ny smak Tropical Fruit. Hur god som helst, jag brukar tycka att te på påse är mindre gott än lösvikts te, men det här var helt ok enligt mig!:) Och halsen blev gladare!





Ikväll ska vi till Ostvik och käka middag, se Let´s Dance och bara umgås. Ska bli trevligt.
Jag tror att jag kanske ska låna bubbeln en stund och laga min rygg lite, vore skönt att ligga i badet och mjuka upp hela kroppen. För just nu så känns allt stenhårt! Gud vad jag klagar.. Men det kanske är en sån dag?

Nåt som iaf är trevligt idag är att våra täcken har kommit. Vi fick ju ett presentkort var av Nisses pappa i julklapp från Noblecard.com och vi valde nya täcken opch kuddar till sängen. Jag har velat köpa nytt hur länge som helst, men det finns alltid viktigare saker att lägga pengarna på. Men nu så!:) Hoppas dom är sköna.



sömn

Huvvaligen för detta dygn!

Kunde aldrig somna igår, fick mig 30 minuters sömn - på sin höjd! Så efter mötet hos Bm i morse så gick jag och la mig. Sov till typ nyss, så nu har jag iaf fått i mig lite sömn. Men trött är jag då aboslut fortfarande!


Nu har jag allting ogjort dessutom. Djuren ska få middag, städningen ska göras, disken blir nog inte ren av sig själv, och sängen lär nog inte bädda sig själv heller. Samma sak gäller middagen.
Och jag vill inte göra annat än gå tillbaka till sovrummet och lägga mig igen..

Pannkaka blir det på middagsbordet idag!


ah

Ja happ, återigen kväll. Trött? Svar nej.
Men jag ska upp super tidigt imorn o fara till Bm, så det vore snällt om John Blund kunde komma o strö lite medel i mina ögon.

Hade tänkt att jag kanske skulle flänga förbi Sanna en stund imorn, men det beror helt o hållet på om jag tar mig tillbaka in till staden. Annars har jag tänkt boka in henne nån dag i helgen, vare sig hon vill eller inte!;)





Jodå, det blev en Wallander ikväll, den var helt ok. Lite för lite action om jag får säga mitt. Lite trist när filmer segar, vill ha mer spänning. Men jag tycker den var bra i övrigt iaf.




done and done

Tvätta
Hänga och vika tvätt
Dammsuga
Diska
Vattna blommorna
Promenera med Lennon
Laga mat



Skönt, nu är allt gjort! Det enda som är kvar att göra idag är att diska bort efter middagen sen handla. Eller jo! Just det, får absolut inte glömma bort att gå ner med soptunnorna till vägen.
Hur kan det komma sig att 4 dagar efter tunnorna är tömda så är dom fulla igen. Kunde man inte fått en storlek större på tunnorna, iaf den gröna. Blir så jävla äckligt när man måste stapla uppe på. Ble!


Eftersom att planerna inför kvällen blev ändrade så är det film tittande som nu står på menyn. Ska fara förbi Hemmakväll och hyra några Wallander tror jag. Ska sätta mig ner vid hemsidan o kika lite. Kanske finns nåt mer kul o se, vem vet!;)


tradera



Jag vann inte auktionen igår kväll, tyvärr! Men jag hittade en till likadan. Så nu har jag den på g iaf!;) Den ser ut precis som den på bilden ovanför här. Och den ska sitta vid fönstret i vardagsrummet.
Har en till vägg dekor jag vill ha, den måste jag vinna. Den ska sitta på väggen ovanför byrån här i köket. Tillsammans med en massa bilder på bebis!:) Ska bli så fint!!


Tänkte sätta upp lite bilder på kylen idag, på djuren, vänner o sådär:) Men jag har inga magneter så jag måste använda tejp. Hoppas bilderna klarar sig, fast jag tejpar ju bara ytterst i pyttelitet så dom ska nog klara sig.

Var egentligen tänkt att jag skulle till Sanna idag, men hon väljer tydligen bort mitt sällskap för shoppning! Och inte nog med det, hon fet dissar mig på msn. Man undrar ju om vi ens är vänner längre!! Vilket himla sätt!
Bilden på henne får nog inte plats på kylen om man säger så!!! Nä fy tusan.... Man blir ju SÅRAD.


Nä men allvarligt nu, jag ska ta på mig lite kläder, gå ut i det fina vädret med Lennon en stund. Ska prova ta en promenad, känns som att han har på tok för mkt energi för att jag ska klara av att gå med han nu. Det är ingen höjdare att vara hög gravid och ha en överenergisk hund när det är halkit på vägen. Och jag kan knappt hålla emot när han drar heller, då spänner det fär mycket i magen. Men jag ska kasta lite leksaker åt han, sen kanske vi kan ta en kort sväng iaf.. Skulle vara skönt.

Tjingaling!


ögonbryn

Jag har i flera veckors tid skjutit på det här med att plocka ögonbrynen, jag hatar det verkligen. Det tar absolut inte lång tid, det gör inte så överdrivet ont. Men det är bara så jäkulskt tråkit.
Men idag tog jag mig tid att göra det, körde en färgning över dom också. Så nu ser dom lika hemska ut som dom alltid gör när man har nyfärgat dom.


 
Om man masserar in krämen i några minuter så blir det som en oljig yta och magen känns mycket gladare mycket längre. Jag har alltid bara smetat på den och sen klätt på mig. Men igår så masserade jag i drygt 5 minuter och det mjuknade upp huden jätte bra. Vet inte om det gör nån skillnad egentligen, men det känns bättre:) Jag har dock varit väldigt dålig på att smörja in fläskhandtagen, och där har huden spruckit ganska mycket. Men jag satt mig ner o kikade på lite bilder från såna som fått ganska mycket bristningar. Efter det kändes det inte som att mina handtag farit så himla illa ändå..


Tänk om jag hade fått så här tex! Så fruktansvärt hemskt!!
Nu blekar dom ju med tiden, visserligen, men ändå! Hur dåligt ska man inte må när hela magen blir såhär förstörd? Jag själv hade blivit jätte deprimerad. Jag menar jag gnäller över det lilla jag har på handtagen. Så nog kan jag känna mig glad över att jag har fått så lite som jag har fått.
Visst, jag har inte varit gravid klart än, men jag hoppas jag inte hinner få så mkt mer dom här 3-5 veckorna som är kvar..

 


natt nu igen

Det värsta är ju det att jag faktiskt är lite trött, men ändå så ska jag envisas med att sätta mig vid datorn en sista gång innan jag provar somna. Visst är det väl ändå bedrövligt rent av!:p

Nej på riktigt så ska jag strax luta mig bak i sängen och slummra. Har inte i strömkabeln till datorn så den överlever ändå inte så himla länge:)

Jag satt just och skrev en kort handlings lista till imorn. Jag älskar listor. Även om det så bara är städningslistor. Har listor överallt nästan;p Men jag gillare!
Hur som haver så skrev jag ner lakan till vagn och vagga, för det har vi ohandlat än så länge, så jag tänkte kolla om det finns på Maxi eller Coop. Beroende på vart vi handlar! Om vi nu kan handla imorn vill alltså säga, jag har onämnt det för Nils än:) Vet inte om vi hinner. Men om!:)

Och då började jag tänka på det lilla livet i magen igen. Jag lääängtar så himla mycket efter dig där inne, skynda dig o kom nu då nån himla gång! Tiden här ute går så himla långsamt när man väntar såhär!

Jag är så himla nyfiken, på hur h*n ser ut, vad det blir för kön, hur stor h*n kommer att vara, om det blir en lugn eller skrikig bebis, hur allt ska bli när h*n är här. Det är så himla mycket jag längtar efter att få se. Jag vill såååååå hemskt mycket att det ska bli dags snart! Komsikom då!

Men jag har läst att det oftast händer när man sover, för det är då man är som mest avslappnad. Så jag ska kanske lägga mig ner o sova då! Om jag sover hela dagarna och hela nätterna, då kanske det sker?

Aja, god natt då.


möbler möbler

Nu är det äntligen bestämt, byrå till kök och övervåning, alltiohop blir från Ikea. Så jävla lovely! Nu får jag äntligen nånstans att stoppa alla aängkläder och bebiskläder. Helt underbart!


Sen har jag ju som sagt hittat hallmöbler på Jysk som jag vill ha, det skulle sitta som fint som bara den!













Ser ni! Visst skulle det bli så himla tjusigt!:)

byrå hit å byrå dit

Det är ju så att både jag och Nisse avskyr garderoben som vi har köpt  dit upp. Den är bara besvärlig! Och den passar absolut inte in heller. Så den ska bort! Min kära mor tycker att den är superfin och då passar det ju perfekt att hon köper den av oss! Så får vi sätta dit en byrå dit upp. Självklart så rymms det ju inte lika mkt kläder då, men det behövs rensas. Så nu när maten är i ugnen så tänkte jag sätta mig vid Ikeas hemsida o se vad vi kan beställa hem för nåt!
Sen skulle vi ju även haft en byrå hit ner till köket, men det finns ju aldrig nån i ett lagomt pris. Bu.

Men jag ska kika nu lite o se vad jag hittar!:)


tlött

Ursa vad trött jag blev efter jag åt, man ska nog inte vänta in i det sista med o äta. Det är kanske klokast o göra det direkt man blir hungrig. För ack så slut man blir efteråt annars! Men samtidigt så ska man ju spara det bästa till sist, inte sant?

Vaknade klockan 12.00 idag, blev ingen tidig morgon som jag hade tänkt mig! Dock inte heller så många timmars sömn som man kanske kan tro. Låg vaken o såg en massa program innan jag lyckades somna. Sen var det ju en miljard grader i sovrummet, och hur lätt är det att sova då liksom piksom?`





Jag vill så hemskt gärna göra dreads snart, det har tillome gått så långt att jag faktiskt har funderat på att göra det av mitt egna hår på en gång, ist för att prova med extensions först. Men då är det ju det att tänk om jag inte trivs i det. Tror jag faktiskt att jag kommer att göra, men som sagt, tänk om. Det är ju inte så lätt att få tillaka håret som normalt igen, utan att klippa bort typ allt. Och det vore ju hemska sorgligt!!
Men jag ska se om jag kan önska ihop pengar så jag kan köpa mig lite tjorvar. Annars får det nog vänta tills i sommar iaf..



lovelovelove

Just sett "I Love You, Man". Och jag måste säga att jag är mkt nöjd. Riktigt bra film, rekomenderas!

Jag kom just på att jag glömde bort en auktion på Tradera, jäklarns å. :( Men jag såg att det fanns en till likadan, så jag ska bjuda på den imorn, om jag inte glömmer bort det igen då vill säga.

Jag hade tänkt att jag kanske skulle prova sova? Är dock inte det minsta trött, men jag kanske blir om jag blundar tänkte jag. Så typiskt att jag skulle somna idag efter middagen. Annars hade jag varit trött nu.
Ska försöka få mig upp inte allt för sent imorgon, så jag kanske kan få ordning på dygnsrythmen. Eller ska jag göra som alla säger o sova så mkt jag kan nu innan bebis är här?
Nä jag ska försöka få mig upp i någolunda tid.

Det är Medium Löser Mord på Tv4 Fakta, har faktiskt aldrig sett det, funderar om jag ska se det nu. Verkar ganska bra. Tv4 Fakta är helt klart favorit kanalen. Animal Planet hade en delat första plats med den men nu verkar det som att man har sett nästan allt där. Dom visar om allting rätt så ofta.
Så nu är det mest Fakta som går här på kvällarna!:)

Datorn värmer upp sovrummet så det blir ungefär tusen grader. Eller är det gravidot som är känslig igen?
Ska nog öppna fönstret en liten stund, sen lägga mig ner o försöka sova till medium som löser mord.

God natt.


kvälls fika



Blev ju som sagt ingen majs till middag, det blev ju soppa. Och suget efter en varm majs kolv försvann inte. Så jag kokade en nyss. Helt galet vad den var god, precis som jag hade föreställt mig!;D

Nu ska jag och Nils se "I Love You, Man". Hoppas att även den är som jag har föreställt mig!

rubrik

 


Eftersom att jag inte får äta varken chips eller godis så har det blivit en hel del frukt, och nu är jag inne på vindruvor. Det är så fantastiskt gott!:) När man just ätit middag och behöver nåt sött, eller när man just vaknat och känner ett enormt sug efter något sött. Då är dom allt bra dessa vindruvor vill jag lova!:)
Men nog smakar det ännu mer fantastiskt med en påse karra! Men jag vill som sagt inte gå upp så mycket mer i vikt innan förlossningen, 25 kilo är mer än nog! Men jag ska fira med en stor skål godis när bebis är kommen till oss:) Sen ska jag återgå till nyttigheten igen. Jag får ju inte banta så länge som jag ammar, men jag behöver ju inte fläska på för det.


Måste nog erkänna att jag fortfarande inte tagit hand om tvätten. Visst borde man skämmas?
Jag lagade middag (ost & broccoli soppa med champinjoner) och efter den var uppäten så skulle jag bara krypa ner brevid älskot mitt och kramas en liten stund. Först somnade han, sen jag!:p Och nu är klockan 19.40 och vi har ovarit ute på promenad!
Så jag ska ta hand om tvätten & disken, sen ut på en promenad. Efter det är gjort så blir det att se film, tror nog det bli "I Love You Man".





Film ikväll!

       


Vilken ska det bli tro?



Jag ska egentligen hänga tvätt och laga mat i detta nu. Men jag är så opeppad på båda så jag tänkte strunta i det en stund till, bara för att vara trottsa mig själv!
Har inte ens bestämt vad det blir för mat till middag, jag vill ha majskolvar. Och kanske lite champs? Det är kanske det jag ska göra! Men vad att laga till, alltid ska man måsta ha nåt till.

Nisse är snart på väg hem, jag bad han att stanna på djuraffären för att handla en leksak till Lennon och lite nytt foder till the cats igen! Sen ett snabb stop på nån mataffär för att inhandla vindruvor och majskolvar då så klart!:) Han är allt bra snäll den där Nils! ♥


Jag känner hur kul det är att skriva i bloggen igen, jag har absolut inte ett vettigt ord att skriva ner men ändå så känns det som att jag borde skriva hela tiden! Mycket blogg tid att ta igen!
Önskar bara att jag kunde fixa en snygg design, att jag kunde hitta nån som ville göra en åt mig. För jag orkar verkligen inte själv, är så jobbigt o tar en sån himla tid! Jag är för lat för det helt enkelt!


Men nu är det på allvar dags att ta itu med tvätt + mat.


smell me !


Fick med en prov när jag köpte hudkrämen till magen sist, och den luktar helt underbart! Så jag fick ju lov att gå till The Body Shop och inhandla en flarra!:) Ska försöka att handla nya parfymer ibland då och då, så det inte blir som det alltid blir. Man har en och använder den hela tiden, sen tar den slut på en gång och man vill aldrig mer ha den för man är så äckel less på lukten.





Dagen idag, vad har hänt? Jo inte ett skit. Jag sov till kl 12, det känns så länge, men när jag aldrig får sova en hel natt utan måste vakna var tredje timme och gå upp på toa så är det egentligen inte så länge. Men jag önskar jag kunde få vakna lite tidigare, vid 10 iaf.

Postbilen rullade upp på gården för en stund sen och levererade mina foton jag beställde framkallning på förra veckan!:) Har kollat igenom några fodral, men jag ska ta resten ikväll, sortera ut vilka bilder som ska in i album o så:)


Ska börja med middagen om ett tag, vet dock itne vad jag vill ha? Majskolvar! Men det har vi inte. Kanske kan ha så tur att Nisse vill stanna o handla hem nåra st. Annars vet jag inte vad jag ska laga. Jag har en rotfruktsgratäng i frysen, som jag tänkte att jag kanske skulle he i ugnen. Ska fundera en stund till:)

Jag skulle vilja vara med mina vänner lite, jag saknar dom. Speciellt Sannabanan! Jag tror jag vill åka o hälsa på henne, nån dag i veckan kanske. :) Pratade med Maria, hon ska dit på Tors, får se om jag tar mig till stan då! Skulle ju faktiskt vilja mysa lite med lilla Freja med!


Det känns så konstigt att klockan är så här mkt som den är, jag tycker det känns som att den inte är mer än två!






natt.natt.natt

Nisse har somnat före mig, som vanligt:) Nä men jag känner att jag inte riktigt kan sova. Så himla många tankar som irrar runt i huvudet, sen är jag inte så himla trött heller.

Bebisen bråkar med mina revben hela tiden, gör ont som satan vill jag lova. Sen blir det tugnt o andas hela hela tiden. Jag är så himelens less. Att vara hög gravid känns.
Jag vill så hemskt hemskt gärna att bebisen ska komma ut nu! Så jag ber er värkar, kom igen och sätt igång då!!

Det mesta hemma är väl som fixat, har kvar att handla lakan till vaggan och vagnen, en kudde, bröstpump och en amnings bh. Annars tror jag nog att allt vi behöver nu är på sin rätta plats! Vaggan har vi inte fått hit än, men jag tror den dyker upp när som helst!:)
Sen skulle vi faktiskt även haft oss en byrå, men det verkar inte finnas nån någonstans. Dom är så små alla som finns tillgängliga nu. Jag vet att det finns en på Ikea som skulle passa perfa, men det känns så dyrt att köpa en ny. Jag hade hoppats på att hitta en billig på blocket som jag bara behöver måla om och kanske köpa nya knoppar till.
Får hoppas det dyker upp nåt snart!

Sen har vi ju hallen som jag absolut inte är nöjd med, byrån vi har där faller sönder dagligen. Hatthyllan är ful och likaså skostället! Har hittat möbler på Jysk som skulle sitta perfa där, men det sitter som sagt i pengarna. Inte för att det kostar så överdrivet mycket, men tillräckligt för att det ska klassas som för mkt, just nu.

Men en sak som jag iaf tror vi har råd med är en vägg dekor till vardagsrummet, den hittade jag på tradera. Ska se imorgon om jag vinner den! Det håller vi tummarna för!



Nog om dekoration.

Helgen, hur har den sett ut.
Nils var hemma och var supersjuk i Fredags, förkylning så det stod det härliga till vill jag lova. Man hörde knappt vad han sa. Jag tycker inte att det är kul när han är sjuk, men lite mysigt tycker jag det är att få pyssla om och ta hand om. Men nu är han frisk!:)
Lördagen spenderade vi hos Leif & Yvonne, käka suring och såg lite tv!
Och nu Söndag, vet typ inte vad som har hänt idag. Vi fick skoter besök på morgonen, av Rickard & Peter - oväntat måjatro! Blev lite förvånad när det började rulla upp skotrar på gården.
Sen gick vi på promenad, och jag var så glad över att jag för en gångs skull kunde gå en hel! 1 timme och 30 min ungefär. Hur skönt som helst. Hoppas det går lika bra imorgon!:)

Ska sätta mig vid blocket och leta en billig mp3, om jag inte hittar en ännu billigare inne i stan nån dag i veckan kanske. Kommer ju att bli en hel del promenader när bebis har kommit, då skulle det kännas skönt att ha musik med sig!:) Men det finns säkert på clas ohlsson för en tvåhunka ellernå:)


Kollade just upp och såg att jag har skrivit en hel massa, mestadels strunt dock. Men det är väl det man har bloggen till för. Iaf jag. Skriva strund och ostrunt.






Jag har känt mig depp idag, eller inte depp, konstig på nå vis. Överkänslig, mot det deprimerande hållet kanske. Jag vet inte vad det är. Helt plötsligt känner jag mig ledsen, kanske är det graviditeten som gör det. Alla hormoner som är överallt. Kanske..?
Jag är så himla glad att jag har min Nils, det här skulle aldrig ha gått utan honom. Han har funnits och finns där hela tiden och är så himla underbar. Alla hjärtan till han! ♥


Nu börjar klockan bli en hel massa och jag har osomnat! Ska nog lägga mig.

Natt.


RSS 2.0