Pain?

Har börjat få superont i ryggen.. eller ok. Inte super men lagomt ont för att jag ska få klaga. (jag klagar alltid när jag har ont) Hur jag än sitter så gör det ont. Värst är det nog när jag ska kliva upp ur sängen eller ställa mig när jag suttit på en stol.
Nåja det hör väl till?:p

Det här är en ganska dålig dag tycker jag, har varit irriterad o halvsur hela kvällen. Varför vet jag inte, har bara varit det. Sen somnade Nils när vi såg Johan Falk också, vilket gör mig ganska arg!
Inte just själva somnandet. Utan att han ALLTID gör det, och när jag varje gång säger att vi kan se en annan kväll när han är piggare så svarar han oftast att han visst ska orka se. Då tror jag ju på han.. Men sen när filmen är slut och musiken blir superhög så rör han inte en fena. Såg han ens filmen?

Nu sover han då iaf.. väldigt djupt. Skulle tippa på att han börjar sömnprata om sisådär 20 min kanske:)
Han är himla fin, den finaste faktiskt.. Även fast han somnar varje gång vi ser film:)

Nu ska jag lägga mig ner i sängen, se lite desperate o så tror jag:) Bebisen är iaf vaken och vill inte sova, så vi ska se lie serie:)


Ja jag vet inte riktigt..

Nej. Blä. Urs.


Maria idag iaf;) Ska bli mysigt!


Mjöh.

Idag har jag sovit LÄNGE. Var länge sen jag sov så här mkt.. Skönt var det! Förstår dock inte hur jag kunde bli så slut att jag behövde så mkt sömn.

Nåja, skönt vare!:)
Vad att göra idag.. Jo, jag ska städa, diska, tvätta, duscha, göra mig klar, åka in till stan och kika på barnvagnen. Det blir ju liksom aldrig av, och jag känner mig mer och mer stressad eftersom den ska beställas och det tar låååång tid innan den blir levererad. Så jag vill helst få det bortgjort!:) Sen ska vi om vi hinner svänga in på Elgiganten eller nåt och kolla om en tv till sovrummet. Det är så himla trist att somna till tystnad varje kväll, ibland hade det varit skönt att få somna till lite ljud också. Så jag hoppas vi hittar nån som inte är så himla dyr och som vi vill ha. :)

Betala hyran ska jag försöka komma ihåg idag, vore skönt o få det bortgjort med.
Sen ikväll så vet jag inte vad som händer, vi ska väl om vi hittar nåt bra klister fästa fototapeten i fågelburen. Skulle vilja få den klar nångång. Helst innan jul iaf, så det blir mindre fullt i köket.

På tal om jul, jag fick min vilja igenom. Det blir Ikea nån helg just innan jul. Då ska det shoppas julklapps för hela slanten! Sen även lite ljus och tavelramar till mig. Vi ska dessutom inhandla lite djurprylar från djurmagasinet där i Haparanda. Det är en himla kul djuraffär, dom har mycket kul. En hel del som passar bra in i fågelburen bla. Sen finns dom bästa katthalsbanden där med! Ska köpa en hel drös!
Pepparpepp!:)

Nu ska jag nog ta tag i denna städning. Har en sån där dag när jag önskar att den kunde göras av sig självt.
Bäst att ta tag i det innan jag dragit ut på det HELA dagen.


Love you Nils! <3 Puss!


uh

Har haft en massa dåliga känslor ikväll, började när jag satte mig ner framför tvn.. Känner mig deppad och samtidigt lite irriterad. Jag vet egentligen inte varför.. men jag har mina aningar, eller nä jag vet nog visst. Men jag låtsas att inte veta för då känns det bättre. Finns viktigare saker i livet att påverkas av..

Jag har en underbar ängel i min mage, som snart ska komma ut! ♥ Tiden går så sjukt snabbt! Det känns både lite skrämmande och väldigt kul & spännande. Vore det inte för denna jäkla förlossning som ska oroa ihjäl mig bara! Men det är ju hur som helst bara en dag, en dag av skräckinjagande smärta!! Men, jag klarar det, jo det gör jag! (hoppas jag)...
Nils är förövrigt den underbaraste människan. Och det bästa av allt, det är min älsk, vi ska ha en egen liten familj snart:) Älskar.. det är vad jag gör! Mitt hus, mina katter, min prins, bebisen i magen!:) Plus lite till... Det är sånt som spelar roll.♥

Nu ska jag lägga mig o sova.

RSS 2.0