hejdå näspetarblogg

jag har flyttat min blogg hit. där kommer jag att skriva i fortsättningen.

sol sol sol sol sol sol

 


Det är nog världens bästa väder idag! För i år iaf!:)
Solen bränner ju till å med när man sitter i solen. Helt underbart! Hade jag inte varit hög gravid så vet jag att jag hade hört skoter ljud i detta nu.
Men jag vet inte vad man ska hitta på när det knappt går att röra på sig. Känns trist o bara sitta hemma, men samtidigt så känns det lite riskabelt att åka iväg nånstans.
Den tåls o fundera på:)

Ikväll ska jag o Nils se en film som vänligaste Ulrika har skickat. "The Cove" heter den. Tror det är en ganska hemsk film, kommer nog att göra ganska ont i hjärtat att se den.Jag stör mig på min blogg adress varje gång jag ser den. Jag vill inte ha pickmynose nå mer. Jag vill ha mitt namn. Men jag vet inte hur man gör när man flyttar bloggar, om det ens är möjligt?
Jag har ju en gammal blogg som jag aldrig använt, men jag är osäker på vad jag har för lösen in på den. Sen har jag ju alla inlägg på den här bloggen. Känns ju inte så lite drygt att kopiera alla och lägga in dom en efter en, det är ju ett par hundra st.
Eller om jag bara flyttar över? Äh, jag funderar på den en stund till.

Nu ska jag bege mig ut i solen:)

Hejsvejfarbrorfrej.

parfym parfym parfym
Idag tog vi en tripp in till stan och hämtade ut mina beställda parfymer! Gissa om jag är nå nöjd, evadåjo!;)
Dom luktar så underbart alla 3 så jag vet inte vilken jag ska använda föst.
Men glad är jag iaf. Behöver kanske inte köpa parfym nu på ett tag. Jag har nog så jag klarar mig.

Glad glad.Nu ska jag packa upp om övriga varorna som inhandlades idag. Sen tända lite ljus och mysa ner i soffan och se Lets Dance. Annars är jag iaf redo att bli avbruten när som helst för att få åka in på bb. (pik till bebis).

Tjingeling!

dreads är så vackertJag och Sanna har mestadels pratat om dreads idag. Och peppen blir inte så liten kan jag ju säga. Det är så himla vackert! Jag vill sååååå mycket!
Det svåra med att göra extensions när man beställer dom är att det är svårt o veta hur dom blir. För hur förklarar man hur man vill att dom ska vara i ord. Man vill ju sitta o visa med händerna o hålla på.
För jag vill ju inte att dom ska vara för smala, tycker inte det är fint alls med för smala dreads, då ser det mer ut som flätor och det vill jag absolut inte ha.
Svårt det där. Men det låter som att Sannabanan också är väldigt peppad nu, vore kul om vi gjorde samtidigt!:)Nåt i den stilen, hennes alltså.

från samsung tillbaka till nokia


Ja, jag hade ju en likadan fast en svartrosa tidigare, innan jag köpte den jag har nu. Och den ballade ju ur totalt. Levde sitt egna lilla liv, bestämde själv när den skulle vara igång och inte, om den ville svara när det ringde eller inte. Ja den gjorde mig väldigt arg ett par gånger. Men den var ändå en himla bra musik telefon, och jag behöver ha en musik telefon. Plus att till den här kan man ha vilka hörlurar man vill. Och det saknar jag med den jag har nu. Och jag hittade en på blocket för drygt en tusenlapp, och det känns väl rätt så lagomt.
Så jag hoppas att den här lever ett snällare liv med mig än den andra jag hade.

Nu ska jag leta fram alla garanti och försäkringspapper på min Samsung, sen ska jag lägga ut den på blocket!:)


film
Ikväll ska jag o Nils se Eight Below, jag har sett den tidigare men Nils har aldrig sett den. Och man kan ju inte gå omkring och ha filmen Eight Below osedd. Det är ju ohållbart! För hur bra är den inte?
En av dom bättre filmrna jag har sett iaf. Nu kanske det hjälper till en hel del att den är baserad på verkliga händelser, men det är en så gripande historia.
Jag älskar den. Så nu ska jag gå upp och avnjuta den!:)


mobil någon?

Ja, det är återigen konstaterat att jag inte kan ha en touch mobil. Jag har inte ens haft den ett halvår, så det var ju kanske lite ovärt o köpa den. Men jag har kanske lärt mig nu då. Blir nog att köpa en likadan som jag hade innan den här, om jag hittar nån billig:)
Så jag ska lägga ut den här på blocket. Idag eller imorgon. Om det inte är någon annan som är intresserad av att köpa den?


grattis mig

Ja då var det den 10 Februari och man blev 24 hela år fyllda! Det blir inga kalas och inga ståhej. Inte i år:) Jag ska baka en tårta och Sanna, Jonas & Caisa ska komma ut och provsmaka den.
Hade jag inte varit hög gravid med bf idag så skulle jag ha bjudit hit alla mina kära vänner. Men jag tar det en dag i taget tror jag:)

Idag är ju som sagt bebis beräknad att komma, men jag känner att h*n nog inte alls kommer som det är bestämt utan h*n blir nog lite sen. Men det är bra. Fint folk kommer alltid sent ♥ hehe.
Sen tycker jag att det känns bra om bebis väljer en annan dag än den här, så h*n får en egen födelsedag och inte behöver dela den med sin mamma:)

Nu ska jag luta mig bakåt i gungstolen, invänta ett samtal från min kära vän Sannabanan, sen ska jag börja baka tårtan!


:)

imorgon är det stora dagen

1 dag kvar till beräknad förlossning. Men det känns inte som att det kommer att komma nån bebis imorn, jag sa ju ha fullt upp med att fylla år själv då:)
Jag tror att bebis kommer att ploppa ut nån gång nästa vecka, Tis kanske. Men oj vad jag önskar att det kunde ske idag! Det bara smäller och knakar i alla kotor i ryggen när jag vänder mig i sängen eller ska upp. Kroppen börjar ge upp tror jag! Så snälla underbara älskade bebis, var lite snäll med din mamma och kom ut nu. ♥

Jag har haft en jätte dålig dag idag, varför vet jag ej. En sån här dag när man helst hade legat kvar i sängen hela dagen ist.
Men då läste jag just en kommentar från Ulrika där hon skrev såhär:
"Det är så underbart värmande att läsa om hur mkt du älskar din fina kille. Minns en av de första gångerna jag såg er tillsammans. Det var på Skell-festivalen en kväll. Sån otrolig kärlek som lyste omkring er och längtan han fick efter dig när du var utom synhåll. ;) Så kärleksfullt. Eller när ni var nyförlovade och han visade upp sin stolthet på Station. <3"
Och när jag tänker tillbaks på dessa tillfällen så blir man ju alldeles varm i hjärtat. Blev nästan nykär igen när jag läste det. Så från en deppdag till en toppendag! Tack Ulrika!

Jag fyller ju som sagt år imorgon, jag har ingen aning om vad som sker. Inga planer alls. Jag har inte ens bakat en bulle. Så jag är då inte förberedd på främmande.
Funderar på att skriva ner en handlings lista och åka in till staden och köpa lite smått o gott kanske. Jag vill ju baka den där underbara tårtan, men jag kanske ska baka en smörgåstårta ist? Men då har vi så lite pengar. Blir kanske att baka en vanlig tårta?
Jag vet inte, jag har ingen aning.


fina ni ♥

Tack söta ni för era rara och kloka kommentarer till det tidigare inlägget, ni är nå fina ena ♥


Gabbe nämnde i sin kommentar att dom garanterat mår väldigt dåligt och för att rättfärdiga sig själva skyller dom på mig.
Det tror jag stämmer till 100%, absolut. Men även fast jag vet det så blir jag så fruktansvärt upprörd och besviken varje gång det blir nåt nytt. Och det här med gränser funkar inte, har provat en miljon gånger ungefär. Men det håller bara ett tag sen är alla "regler" glömda igen.

Julia skrev att dom redan gjort alla misstag mot mig och genom det visat mig hur man gör fatala misstag, så jag slipper göra dom, typ så skrev hon:) Och det känns ju på nåt väldigt konstigt sätt himla bra! Men hon har ju rätt i det, för jag kommer tex aldrig dricka mig stupfull i närheten av mina barn. Om jag ens kommer att vara onykter i deras närhet.

Sara skrev att det inte är mitt fel och att jag inte ska klandra mig själv för deras misstag. Men det gör jag inte heller, jag vet ju att det inte är mitt fel. Men det som gör mig illa i hjärtat är att han vill få mig att känna mig skyldig, när det egentligen är han som är det och inte jag. Att dom, eller oftast han liksom väljer att skuldlägga sin egen dotter för dom misstag som han bär på.

Jag kan iaf inte sova, okej jag har inte provat så himla länge heller, men jag känner att det nog säkert inte skulle gå så bra nu, det snurrar tusen tankar, om i princip allt möjligt. Fortfarande upprörd över det tidigare ikväll. Sen kan jag inte slappna av för jag är galet nervös över den här jäkla förlossningen som jag aldrig verkar få göra bort. Jag längtar efter bebis som en tok så jag tror jag blir lite vansinnig nästan!:)
Och jag har en underbar prins som just nu ligger här brevid mig och sover, han är nog det snällaste som finns, helt ärligt så tror jag inte att det finns nån människa på jorden som är lika snäll som han.
Jag kan inte komma på en enda gång när han har varit det minsta lilla elak eller orättvis. Jag tror inte att såna saker existerar i hans värld.
Är det verkligen sant att han finns på riktigt och är bara min?:) Älskot mitt! ♥ Tack för att du finns, och finns.

det tar nog aldrig slut...

Jag fattar inte varför. Jag blir så fruktansvärt less, arg och ledsen.
Man vet inte om man ska våga ringa hem till sina egna föräldrar ens en måndag kväll efter kl 18. För vem vet, dom kanske är onyktra, och är fallet så, då slutar det alltid med en jobbig ångest och oftast ett eller annat bråk.

Och det värsta av allt är att det alltid är jag som ska vara syndabocken som alltid gör fel, även fast det är dom som sitter hemma o super flera dagar i veckan! Alltid alltid alltid är det jag som gör nåt fel.
Den här gången har jag gjort följade fel.

1. Kommer aldrig och hälsar på, så dom får aldrig träffa mig.
2. Tror att dom är onyktra jämt.
3. Beskyller dom för att vara fulla så fort jag blir arg.

Ehm, ja okej. Ursäka mig men det är väl inte riktigt så jag ser på det.

1. Är det bara jag som ska se till att vi håller kontakten och umgås? Varför kunde inte dom sätta sig i bilen och åka ut till oss och hälsa på? Speciellt när dom verkar tycka att vi ses alltför sällan. Jag tar mig ingenstans förän Nils har slutat jobba kl 16, och innan han har duschat och vi har ätit och stökat bort så är klockan närmare 18. Och då blir det väldigt sent att köra till Åbyn, hinna umgås ett tag och sen hinna hem innan klockan är för mkt. Det är ändå drygt 7 mil att köra en väg. 
Man kan ju tycka att dom som ändå inte har nånting alls att göra under hela dagen förutom att sitta i soffan och se på tv, skulle kunna sätta sig i bilen och köra ut hit.

Sen har jag alltid en orolig känsla över att dom ska vara onyktra när vi kommer dit, ungefär 80 % av alla gånger man kommer dit bortsett från julafton så är det alkohol inblandat. Vilket jag inte klarar av, och det vet dom.

2. Jag tror inte att dom är onykta jämt, men jag vet att dom är det hemskt ofta. Och eftersom att dom är det, vad är det då jag gör för fel genom att tänka att dom ofta är det? Varenda gång man träffar på en gammal barndomsvän, bekant från bardomstiden eller bara någon som var med mycket när man spenderade dom flesta dagarna i Åbyn. Så får man frågan "Jaha hur är det i Åbyn då? Dricker dom lika mycket som förut eller har dom lugnat ner sig?" Men enligt mina föräldrar själva så dricker dom ju inte mer än någon annan och att folk påstår att dom gör det är inte sant. Utan det är jag som hittar på.

3. Nej jag beskyller inte dom för att vara fulla så fort jag blir arg. Utan så fort dom är onyktra så är det alltid Micaela dom ska ringa och klaga på. Berätta alla fel jag gör och hur dåligt dom mår över att jag gör alla fel hit och dit.
Medans jag egentligen gör ingenting alls som påverkar dom. Jag vill bara inte vara en del av deras fylleliv.


Och en sak som irriterar mig så otroligt mycket är att när dom är nyktra så är allt frid och fröjd! Sen så fort alkoholen är i kroppen, då jävlar öppnar dom upp sig och berättar allt dom grubblar på.
Aldrig någonsin har jag hört någon av dom yttra en åsik om nåt i nyktert tillstånd.
Det vågar dom inte, det är endast när alkoholen är inblandad det kommer yttranden. Och det gör väl inte att respekten växer direkt.

Sen ska dom alltid få det att låta som att det är så himla synd om dom.
När EvaKarin levde och jag o Sanna ofta följde med henne lite hit och dit, vi var ofta hemma hos henne och hängde, bodde till stor del hemma hos henne också.
Då var det absolut inte ovanligt med att man fick stackars-oss-samtal från familjen Enberg som löd ungefär såhär: "Varför är ni alltid där hos EvaKarin? Är hon bättre än oss? Tycker du om henne mer än oss? Du vill ju bo hos henne men du vill aldrig vara här med oss."
Självklart så var det aldrig någonsin ett nyktert samtal.

Nu lyder stackars-oss-samtalen ungefär såhär: "Ni är då så sällan hit och hälsar på, men till Ostvik är ni ju ganska ofta och hälsar på. Tycker du mer om hans färäldrar än oss? Vi är kanske inte lika bra som dom? Nä du tycker väl inte om oss längre? Det känns som att du kanske vill ha dom som föräldrar ist för oss."

Helt allvarligt, kan dom prova lyssna på sig själva?Inte en enda gång har det hänt att dom ringer och ber om ursäkt för sitt beteende.
Inte ens när pappa försökte såga sig in i mitt sovrum mitt i natten när jag o Maria hade låst in oss där. Han ville som vanligt ha någon att prata med för han kände sig ensam (som alla andra gånger när dom super och mamma däckar hundra timmar före han), och när vi vägrade svara och vägrade öppna för att vi låtsades sova så tänkte min kloka far att om jag sågar mig in genom dörren så kanske jag kan väcka dom och då få någon att prata med.
Idiot.
Självklart så lyckades han ju inte att såga sig genom en dörr klapp kanon med en handsåg. Men man tycker ju att då om nån gång så skulle han be om ursäkt för att han gjort bort sig.
Eller som den gången när jag o Sanna bodde i husvagnen på våran gård och pappa var rykandes och banka på husvagnsdörren så hela husvagnen gungade. Och vi fick ta fönstervägen ut och springa ner till E4an och gömma oss under bron och ringa efter hämtning från stan för att pappsen tog moppen och körde efter o leta oss när han märkt att vi smitit från husvagnen.
Men vi har fortfarande inte hört någon ursäkt.

Och han undrar varför jag tycker det är så jobbigt när han tar sig en öl.

Och som nu ikväll, ist för att nu imorgon ringa och be om ursäkt, så kommer det att vara tyst i 2-3 dagar, sen ringer dom. Och tror att allt är glömt och pratar som inget har hänt.
Samma visa varje gång.

Ens föräldrar ska vara ens trygghet, som man ska kunna räkna med när som helst, hur ung eller gammal man än är. Visst är det så det egentligen ska vara?

Jag vet att det är många som har det så himla mycket värre, att mina alkoholälskande föräldrar inte är så hemskt och förfärligt när man jämnför med många andra.
Men för mig är det jobbigt.


Alla mina närmaste vänner vet hur det är, hur dom är.
Och jag är så less, så otroligt less!

oliverHan är så himla söt! ♥


finfrämmen!

Idag kommer Marcela och Oliver hit och hälsar på, tror dom är här vilken sekund som helst faktiskt!:)
Så nu bakar jag en kladdkaka, så man har nåt att bjuda på till kaffet, jag får inte äta såna onyttigheter egentligen, men jag får ta en pluttebit bara. Sen fyller jag ju år i övermorgon så jag kan se det lite som ett födelsedagsfik i förskott lite?
Man är inte dålig när man kommer på ursäkter till sig själv för att få äta onyttigheter!;p

Sixten är en himla olydig katt vissa dagar, Algot och Torsten kommer direkt man ropar. Oftast iaf.
Men Sixten ska hålla på o inte lyssna, utan komma 3 timmar senare när man hunnit oroa ihjäl sig! Nedans kissekatt! Men nu är han inne iaf:)

Oj vad det luktar gott o köket nu, jag älskar lukten av bakning. ♥
Godast luktar det när man bakar bröd, men kladdkaka för inte en så dålig lukt med sig heller:)


brr

I en hel timma klarade jag av att vara ute idag! Gissa om jag är nå stolt över mig själv!!;) Fast sista biten så trodde jag att jag skulle falla ihop o dö, magen gjorde inte så lite ont o ryggen kändes krossad. Men, jag klarade det!

Tog med kameran ut också, blev inte så många bra bilder, men nån enstaka iaf:)
..och slutligen, en snygg mun-pose av Lennon!


 


maine coonHade det inte varit för att dom kostar så himelens mycket och vi inte redan hade haft 3 st katter så hade jag utan tvekan köpt en Maine Coon. Dom är så fruktansvärt vackra tycker jag. Sen är dom himla stora också, det tycker jag om.Sen är dom ju så gudomligt söta som kattungar! Åh ♥
Och hur kattnördig jag än är så får jag inte skaffa mig en till. Det får bli senare i livet.
Jag vill inte riskera att nån av mina små älsklingar skulle otrvias o flytta. Så mkt vill jag inte ha en:)


promenad kanske?

Jag funderar på att försöka mig på en lång promenad idag. Det går säkert inte, men jag tänkte att jag iaf skulle prova. Det är ju så himla fint väder idag, hur skönt som helst ute ju.
Känns tråkit o bara sitta inne, även fast det är vad magen vill att jag ska göra.
Nu är det 3 dagar kvar till bf och min födelsedag. Jag tror inte att det kommer att komma nån bebis riktigt än. Skulle gissa att jag nog får gå över ett par dagar iaf.
Känns inte som att det är en bebis på väg än, tyvärr. Men vad vet jag, egentligen. Jag har ju faktiskt ingen aning om hur det ska kännas. Men jag tror det är några dagar kvar iaf, minst en vecka iaf.


Filmen som jag har pratat om nu några gånger, den var himla bra. Slutade kanske inte som jag hade hoppats, men den var ändå riktigt bra. Se den!

Ikväll så är det prat om att åka till Ostvik en sväng, men då är det ju det här tv problemet. Dom har inte tv4 fakta, och jag har väntat på ett program där i flera dagar. "Mamma till en mördare", jag tycker det verkar så himla intressant så jag vill som se det. Men det känns ju samtidigt lite dumt att låta tvn bestämma när jag ska vara hemma och när jag kan åka bort.. Ja vi får väl se hur vi gör:)

Nu ska jag hjälpa Nils o städa lite, sen vill jag nog gå ut en stund!:)

typ ny design

Jag hade tänkt att bara ändra headern lite, sen blev det att jag ändrade allt lite eftersom. Den är väl fortfarande inte så som jag vill ha den, men det är kul med lite förändring iaf:)
Men att bara sitta i pilla lite tar ändå en hemska tid, har redan suttit 2 timmar sen vi kom hem från stan. Så nu ska jag ge mig och gå upp till Nils o vara lite social;)

Sen ikväll så blir det fruktsallad! Provade köpa rostad majs också, ska se om det är nåt. Annars får nog fåglarna ta dom:) Men fruktsallad blir det iaf.


lördag!

Japp, då var det Lördag, prick i mitten av helgen! Jag har städat, som vanligt. Fast jag drog på stort o dammtorkade köket idag. Inte illa Gunilla!
Vad ska man hitta på idag? Vetteklån! Fast jag ska iofs åka in till stan strax och handla, kylen är helt tom. Sen ikväll så hoppas jag på film, Ulrika skickar filmen som jag blev så nyfiken på igår. Så jag hoppas vi ska se den. Till filmen så ska jag nog göra en fruktsallad med annanas i tror jag. Visst låter det som en bra plan?Sen måste jag ju säga att jag har ingen som helst aning om vad som är bra musik längre. När jag slår igång Spotify så står det helt still, jag vet inte vad jag ska lyssna på. Även fast jag är överpeppad på musik så finns det inte en enda låt som dyker upp. Jag behöver musik tips!!
Snart är bebis här, och då behöver jag en miljon nya låtar till min dator, eller jag behöver en mp3 och massor av musik. För då börjar promenaderna om!;) Jag längtar efter att få börja röra mig igen. Och få gå ner i vikt. Ska bli sååååååå underbart!
skulle gissa att den är bra som bara den!


fredag!

Visst går veckorna helt sjukt snabbt!? Det var ju nyss Fredag tycker jag. Den här veckan var då rekordsnabb!

Ikväll ska vi till Ostvik och äta, umgås och se Let´s Dance. På middagsbordet serveras det plättar. Men Nisse säger att det heter plätter. Vilket det absolut inte alls heter.
Det brukar ju diskuteras om det heter pannkakor eller plättar, men aldrig har jag hört talas om plätter.
·Plättar - Rätt.
·Plätter - Fel.


Sen måste jag bara tala om för er hur otroligt mkt jag HATAR våran dator. Jag vill köpa en ny, undra om jag ska försöka spara ihop en slant o köpa en liten mini laptop. Dom kostar ju inte så himla mkt. Jag blir iaf tokig på den här, den hakar upp sig hela tiden, att öppna en ny sida tar 15 min, sen tar det minst lika lång tid att logga in. Böh.
Jag vill iaf ha en ny.

Nu ska jag ta med Lennart på gården och kasta lite leksaker, så han får röra sig lite och gå på toa innan vi ska fara.

Adios.

Visste du att..

Visste du:

att jag vill - ha ett västerbottens hus i Söderbodan.
att jag har - världens finaste pojkvän.
att min senaste kyss - var i Måndags tror jag.
att jag lyssnar mycket på - samma musik hela tiden utan att jag lägger märke till det.
att jag funderar på - framtiden.
att jag pratar – med mina katter mer än vad som nog är normalt.
att jag inte gillar – kräftor alls längre.
att min första riktiga kyss – var i klass 4 el 5 på en snöhög med en kille som heter Mikael.
att jag avskyr när folk snackar - om saker dom inte har någon som helst aning om egentligen.
att kärlek är – det finaste som finns ♥
att jag gillar – att höra skidåkning på tv i bakgrunden när jag donar. (nåt som påminner om en trygghet hos mormor på nåt sätt)
att jag alltid kommer att – ha katter.
att jag är förälskad i – Nils
att sist jag grät var – Förra veckan.
att min mobiltelefon är – bara touch och jag faktiskt saknar min gamla.
att när jag vaknar på morgonen – så städar jag.
att innan jag går och lägger mig – så duschar jag oftast.
att idag har jag – varit ute på gården och kastat leksaker till Lennart.
att jag just nu tänker på - vad jag ska hitta på för nåt till middag.
att i kväll ska jag – se nåt program på tv4 fakta om jag inte misstar mig på dag.
att i morgon kommer jag – att plantera om mina blommor, tror jag.
att jag hoppas - att våran bebis kommer ut ikväll.
att jag verkligen vill - att våran bebis ska komma ut ikväll!
att jag är rädd för - att bebisen ska stanna kvar i magen så länge som det bara går.
att jag aldrig - varit så lycklig som jag är just nu.
att jag ljög senaste - ljuget för säkert inte så länge sen.
att när senaste jag sårade någon var - det pga dessa gravid hormoner som ibland förvandlar mig till en ond elak häxa och det var inte meningen.Hela sanningen.


blomjordJag undrar om jag nog borde plantera om mina blommor, dom är så himla ledsna vissa utav dom. Tror dom skulle bli lyckliga om dom fick lite ny jord. Men när ska man ta sig tid till det då?
Idag har jag absolut ingenting för mig, så varför inte idag då? Ska fråga Nisse om han kan stanna till o handla lite blomjord. Vore hemska vänligt!

Sen har jag även funderat nu i några timmar på om jag ska gå ut på gården med Lennart o kasta lite leksaker. Har ändå inget o göra, tråkar bara vid datorn och dricker litervis med té som smakar sisådär.


hallonhallonhallonBarnmorskan tipsade om ett té som "eventuellt kanske möjligtvis" skulle kunna påskynda det här barnet ut i världen på ett snällt sätt. Hon hade blivit tipsad av nån mamma som hade varit in o visat ett té som skulle kunna hjälpa till på traven lite. Jag har läst lite om det nu på nätet, och det är egentligen dom 6-8 sista veckorna av graviditeten man ska börja dricka det för att stärka livmodern o göra den spänstigare som i sin tur kan göra att förlossningen blir lättare. Det är tydligen speciellt bra för förstföderskor också av någon anledning. Och jag har ju bara 1 vecka kvar till bf. Men jag har iaf köpt en påse idag på T-Magasinet, smaken är väl inte den godaste men det kanske kan hjälpa till. Skadar ju inte att prova iaf!


Hallon är kanske det godaste bäret i världen. Titta bara på det!! Det vattnas ju i munnen!:)

Jag har ju tidigare samlat lite på filmer, men sen försvann typ hälften och då föll som det roliga bort lite. Har iaf inte köpt filmer på väldigt länge. Förut var det väl nästan 3 i veckan, iaf varannan.
Men intresset verkar ha landat på parfymer nu, jag köper inte 3 i veckan direkt, men det har blivit ett par st nu på senaste. Kanske är det för att jag inte har shoppat på evigheter och kläder passar inte så väldans bra just nu? Men jag fick 2 i julklapp, köpte sen 3 st själv, har en på väg från Tradera och nu precis nyss så beställde jag 2 st från parfym.se. Jag skulle bara kika om den jag fastnade för idag på stan fanns där och vad den kostade, sen såg jag att det var rea på typ allt. Så jag beställde två. Plus att allt jag kan komma på att önska mig i present när jag fyller år är parfymer. Dom kostar inte så himla mkt dom flesta och jag är inne i nåt parfym mani av nåt slag. Men efter dom här 2 så får det nog vara bra för ett tag tror jag, då har jag variation så det räcker en stund iaf.


Onsdag

      
Det är så sorgligt att läsa hur folk ser på saker och ting kring just det här med "kamphundar", Sanna skickade en länk som jag känner mig lite tvungen att lägga upp här.
Men jag kunde nästan inte bli arg över det jag läste, blev mest häpen över hur vissa människor faktiskt tänker.
Klicka på bilden så kommer du till sidan.

Jag ska iad till bm idag, ska vara där om en halvtimma ser jag nu på klockan! Kanske borde storskynda mig nu då!! Stöka undan allt från bordet och sen åka raka spåret så jag inte kommer för sent.
Efter besöket hos bm så ska jag fika med frugan på stan, ska bli mysigt!;) Ska även kolla in lite bröstpumpar tror jag, kankse.
Nu är det bråådis!


 


den är nog inte dålig!Algot hittade en bit tejp som han kämpade med ett tag, var som tvungen o knäppa några bilder på honom under tiden för han såg så rolig ut ♥

Jag tänkte laga mat, men det går dåligt. För det fattas nån ingrediens i alla rätter jag kommer på. Ska jag vänta tills Nisse kommer hem med o laga mat? Känns ju som en evighet innan dess. Fast det kanske inte är så länge egentligen, bara jag som är så himla hungrig.

Jag satt och googlade på lite recept, och framför mina ögon så dyker det upp en bild på en tårta som jag tror hette nåt i stil med Godast i Världen.
Ja ni kan ju se själva!Ja eller hur!! Den ser ju inte dålig ut. Och jag fyller ju år snart, om 8 dagar för att vara exakt. Så om jag inte ligger inne och föder barn just den dagen så ska jag nog baka den här tårtan ist!:) Den passar bra på Grattis Micaela dagen tycker jag!:)

lampan på plats

Har ni sett så tjusit! Jag är så nöjd!:)
Sen tror jag det känns lite extra fint för oss för att vi har haft en glödlampa hängades i taket som kökslampa. Så det känns kul att ha fått upp en ordentlig nu iaf.

Jag hade tänkt att jag skulle gå ut o anstränga mig lite i snön, skotta undan lite, men dörren går inte att öppna. Det blir så när snön driver upp mot dörren, den fryser som fast. Men utifrån går den att öppna iaf, tur att Nisse kommer hem snart då:)

Sitter och lyssnar på Maria Mena, var länge sen. Men då läste jag Sannas blogg och hon hade gjort en lista på låtar hon inte kunde sluta lyssna på, varav några av Maria Mena. Så jag tänkte härmas o lyssna på henne jag med!

Idag är det 8 dagar kvar till bf, ootjiaatji så lite tid kvar. Och jag tror att min längtan stiger med 100% för varje dag som går. Kooom nu bebis, jag längtar efter dig!! ♥


måndag

  
 

Tunga.


Nå, vad ska den här dagen få bestå av då? Känns inte som att det är så mkt som händer idag. En helt tom dag?
Jag har städat, som alla andra dagar. Funderar på om jag ska stryka sängkläderna som jag tvätta häromdan. Då slipper jag göra det sen den dagen jag ska använda dom. För då kanske bebis är här och då känner jag nog inte för att stryka sängkläder:)


Jag gjorde just nåt himla irriterande. Jag fipplade bort en hel drös som jag just skrivit. Buhu.

Jag skulle vilja åka till Lse och hälsa på mormor, jag saknar henne. Men det går ju inte nu, när bebis är såhär nära på att komma. Men när bebis är kommen så ska jag åka dit.
Det är bara så bökigt med att åka bort över en helg nu. Måste ordna djurvakt till katt och fågel. Dom går ju så svårt att ta med sig. Sen skulle det kännas kanske lite besvärligt att släpa med sig hela huset för att vara borta en helg. Äh sånt där löser sig. :)

Nu ska jag ta på mig täckisarna och tjockstrumporna för att bege mig ut med Lennon. Ut på gården o kasta lite leksaker så han får springa lite. Sen ska jag börja med middagen. Vad nu den ska bestå av.
Gjorde 3 olika maträtter igår, men idag har jag noll fantasi? Nä men kanske tomatsoppa, har så himla många tomater. Till det kanske jag bakar nåt bröd. Låter väl som en ide? Ska kasta ihop en deg nu innan jag går ut så får den jäsa under tiden!:)


RSS 2.0