WHAT IS LOVE

Hittade en ny låt med Jennifer Lopez, tyckte den var helt ok!:)
Lyssna och njut.


SAFT SAFT SMULTRONSAFT BÄTTRE SAFT HAR INGEN HAFT!



Igår innan vi åkte iväg till Ostvik så kokade jag lite mormors saft med smultron smak. Det är ju inte gjort på så mycket mer är socker. Men ändå, man känner verkligen sommaren när man tar första klunken!:)
Mumms mumms!

Ni som inte fått upp sommarkänslan än, koka er lite momors saft då kommer den snabbare än blixten!;)



SLUT PÅ AVSNITT = NY SERIE

Såg just sista avsnittet av Heroes, när det kickar igång igen vet jag inte. Ingen av serierna jag följer vill visa när dom kommer tillbaks i rutan.

Nu är det ju trots allt sommar, då behöver man kanske inte följa så många serier eftersom det finns så mycket annat kul o göra. Men vill man göra roliga saker varje dag? Tänk när det kommer såna här blåsdagar, när man blåser iväg om man öppnar dörren. Eller när man inte känner för nåt annat än att bara stanna hemma en kväll och se lite avsnitt. Hur går det nu då när det inte finns några avsnitt kvar.

Så därför tänkte jag starta med en ny serie. Satt och kikade lite på världens alla serier. Först tänkte jag att Lost kanske vore nåt. Men jag har hört att det har blivit så utdraget och jobbigt. Så jag valde House. Många pratar om hur bra den serien är och jag har ju sett lite avsnitt då och då. Så nu får vi se om det är nåt för mig!



När den serien är avklarad så kör jag kanske igång med Lost. Får se!:)

Igår så åkte jag till Frostkåge för att hälsa på Camilla. Stannade av hos Marcela och kikade hur dom fått till det i huset. Sovrummet var nog favvostället!:) Gillade tapeterna kan jag säga!
Sen gick vi vidare till kiosken, köpte lite grädde att blanda i kaffet + en kaka att äta till. Sen vandrade vi mot Camilla! När vi var framme så satt det en liten valp utanför som såg ut som en liten rävunge! Och jag ville ta den! Sjukt söt. Visade sig att det var Mia Brännströms 3 månaders valp. Hade hon sagt att jag kunde ta den skulle jag utan tvekan gjort det! Men varför skulle hon säga det;p

Vi fikade och tittade på barnen som lekte och levde om. Men det var trevligt. Sen var det skitkul att få träffa Camilla igen, sist jag träffade den tjejen var när jag hade lägenheten i Byske och hon var hem på en tvärvisit och var hög gravid.
Men det var kul att se henne, ska det bli mer av hoppas jag nu när hon äntligen flyttat hem igen!:)




Jag är så sjukt trött idag, känns som att jag ska somna där jag sitter. Kunde inte sova så bra inatt, det blåste ju så att huset skaka! Och då blidde jag lite rädd. Så jag var dödens trött när jag vakna. Och är det än.

Men lägenheten lukar skit, ser ut som sju svåra år här hemma. Jag ska laga mat om 2 timmar, och det känns inte så trevligt när det ser ut såhär. Helst skulle jag gå och lägga mig i sängen och se en film eller nåt och bara lata mig. Men jag måste städa. Puh. Tråk tråk tråk och äckel. Noll pepp!


VAD BLIR DET FÖR MAT?

Chips?

Jag förstår inte vad som har hänt med mig, dom här senaste månaderna så har jag fått il på vissa maträtter. Och när jag väl fått tanken på nåt jag vill äta så vill jag bara ha just det och inget annat. Som ett bortskämt rödhårigt barn ungefär.

Förra månaden och månaden innan den så var det i stort sett bara surströmming och janssons frestelse som existerade i mina mat tankar. Och nu är det antingen suring eller taco chips med guacamole dip på Micaela specialvis som duger. Vi har liksom fulla frysen, kylen + skafferiet proppat med mat. Men det hjälps inte. Vad är mitt problem?
Är jag super less och äcklad av all mat i världen och har bara kvar suring taco chips och janssons att äta nu eller är jag inne i en fas där jag bara vill ha supersalt mat? Nåja, dagens middag såg iaf ut såhär.



Gott var det och proppmätt är jag!;)



Annars idag så har jag varit med Julia, vi käka lunch på Ainas, räksallad för mig och tacotjosan för Julia.
Sen var det dags för Julias nålsicknings grejs, kan inte stava till det så vi kallar det för nålsticknings grejs för avslappnings hjälp! När hon sysslade med det så var jag och lille Josef ute på promenad och leta stenar och titta på bilar som körde på vägen, väldigt intressant om ni frågar honom! Efter en liten stund så kom mig gravida vän Maria och umgicks med oss, mycket trevligt!:)
Vidare sen till Shamania där Maria skulle införskaffa sig ett nytt smycke till läppen, blev så tjusigt så!:)


Josef gillar även att ta kort med min mobil och skicka vidare bilderna till nummer som inte finns:p Men jag han snappa åt mig ett litet kort på han. Sötplupp!:-*

Tvär stannade och köpte lite blommor till min prins idag, bara för att jag är så himla överkär och spårat lycklig. Så jag tänkte att han skulle få lite fina blommor när han kommer hem:)







Fina va?=)

Nu ska jag lägga mig i soffan och se ett avsnitt av Heroes, sen ska nog Nissepisse ha hunnit hem och då bär det av till Ostvik en stund:)

Tjing!

22/5-09 = 1 ÅR & FÖRLOVNING! ♥

 

Var tänkt att vi skulle ta båten ut till stugan, äta där, mysa och vara superkära. Men det skulle ta så himelskt lång tid så vi bestämde oss för att äta i Ostvik. Våran super romantiska middag bestod av suring, smakade som om det just kommit från självaste himmelriket! Sen åkte vi vidare till Åbyn, plockade upp lilla Novisen och sen stannade vi bilen i Vitsjön, tittade på hundarna som busade hej vilt. Eller ok, Lennart busa, Nova var mest less på han. Dom flesta verkar bli det.:p Sen tittade vi på solnedgången och förlovade oss:) Det var så fint.



Dagen var så underbar, kvällen var så underbar, Nils var så underbar (vilket han är varje dag), allt var så underbart och vackert! ♥
Och jag är lyckligare än någonsin!



 
Tack till Nils som är världens finaste och för att du älskar mig tillbaks lika mycket som jag älskar dig. Kyss! ♥

ÄCKEL SOMMAR!!!!!

Till att börja med så vaknar jag med världens dåligaste humör, IGEN. Och en liten solglimt lyser på balkongen så jag sätter mig där med min kaffekopp och försöker njuta så gott det går, men när solen går i moln så slår jag upp mina  ögon för att se hur mycke moln det är på himlen. Men det första jag ser är inte moln, utan en spinden 6-7 cm MITT FRAMFÖR MITT ANSIKTE!!!!
Livrädd springer jag in i lägenheten, kastar av mig alla kläder i rädslan av att det ska finnas en på mig. Naken står jag mitt i lägenheten och skriker när jag upptäcker att det har flygit in en geting jävel.
Men den fick jag iaf ut rätt snabbt, jag hotade med hårspray och då blev han rädd och flög ut. Bäst för mr geting för annars hade han slutat upp död.

Men jag går inte ut på balkongen igen. Never ever again. Har aldrig i mitt liv skådat en så stor spindel. Den var stor, tjock, svart och vit randig. Huvva urs och blä!

Om jag vågade googla fram en bild på hur den såg ut så skulle jag, men jag klarar inte ens av att se på bilder av dom.

Jag hatar att sommaren ska komma med så här stora spindlar och andra äckelkryp!!


T

Tisdagen var då kommen, och utan sol! Urk...

Jag har en ångest i min kropp. Take it away someone?
Har garanterat med vädret att göra eftersom mitt humör så lätt påverkas av det.
Fast samtidigt tycker jag att det är ganska bra att det är halvkasst väder för jag ska till Sanna och kasta en massa skrot i konteinern som kom igår. Vi har fyllt 2 st redan, men det finns så det går att fylla minst 2 till!! Och det känns kanske lite mindre jobbigt om det inte är en stekande sol som ligger och bränner när man ska jobba hårt. För nu ska ALLT onödigt kastas.

Igår såg jag som 2 sista avsnitten av Desperate, och som alla andra serier som jag följer så börjar det gå mot säsongs uppehåll. Vilket jag alltid tycker är lika tråkigt! Men spännande var det, hujedamej!
Men inget har hittils varit lika spännande som Greys, eller sorgligt för den delen.
Kommer det ens att komma någon fler säsong av det? Max 1 till isåfall.
Idag ska det komma 1 Oth och 1 Gossip, men jag misstänker att det också är uppehåll. Tar mig inte in på sidan just nu så jag får vänta.

I Söndags så var jag och Nils på bio och såg Änglar & Demoner. Så skjukt bra film, var helt uppslukad av filmen från början till slut. Älskar såna där filmer. Till er alla som inte har sett den, se den!

Jag satt just och kikade genom lite pics på datorn, hittade några tatueringar som jag har haft liggandes i en mapp, och nu har jag bestämt mig för vad jag vill ha. Ungefär iaf. Ska bara komma på lite små detaljer till och sen bestämma var jag vill att den ska sitta. Sen ska jag bara komma på var på kroppen jag vill att den ska sitta. Humm humm!

Snart kommer Nisse hem, så jag ska nog kanske gå och göra mig klar så jag inte behöver stressa ihjäl mig till Sanna sen.

Tjingeling!

PUSS



En kärleksbomb har nog expolderat i mig! Känner mig som nykär i min prins, vill vara med han hela tiden. Så fort han är borta så saknar jag han:) Dagens pussar går till Nils! :-*
Wii, kär så jag nästan spricker!♥

Fredag idag, vad att göra?
Nu på dagen så hade jag tänkt ta mig tid att se Gossip Girl och One Tree Hill.
Senare ikväll så är det prat om att fara till Jocke & Lisa och käka lite mat och dricka lite vin. Men.. då ska jag iväg och fika med mina flickor Sanna, Maria & Marcela imorn vid lunch. Och är jag bakis så finns det stor risk att jag inte orkar dra mig in till stan. Så jag tror jag skippar vinet och bara äter maten=)

Tjollahopp!

LEBB SEX!

Händer det nångång att ni drömmer sex drömmar med någon av samma kön?




Har iaf hänt mig några gånger. Brukar dock aldrig hinna drömma klart innan jag vaknar, när jag sen har vaknat till så brukar jag känna mig lite obekväm och försöker glömma bort drömmen.

Så var inte fallet inatt. Jag drömde att jag och "Shane" från serien "The L Word" hade sex, fulländat sex, supersex! Det var inte heller bara sex, vi hade även ett förhållande och var jätte kära!
Och när jag vaknade hade jag kvar känslan från drömmen i kroppen, och den har suttit kvar hela dagen.

Så jag är låtsas förälskad i Shane idag kan man säga!



Hur har dagen sett ut idag i övrigt bortsett från mina "lesbiska" tankar?
Stressade mig klar för att träffa Julia, vi svängde förbi en lampaffär och köpte en hel drös med nya lampor till Shamania, sen vidare på Elgiganten för han inhandla en liten plutt tv att också ha där i studion så man kan vila ögonen på nåt annat än tidningar och piercing smycken. Inhandlade också en dvd spelare, kaffe och kaffefilter!
Sen åkte vi vidare till studion och satte allt på sin plats. Blev en helt ny studio! Nya möbler och nya dekorationer! Superfint!

När Julia åkte hem för att plocka upp lille Josef hos dagmamman så stannade jag kvar på Shamania och la upp alla fina smycken på sidenbrädan!:) Så alla ni som är till Shamania för att pierca er eller köpa nya smycken. Kolla så fint jag har lagt upp allt!;)

Efter allt var klart så gick jag till min riktiga och verkliga älskling Nissepisse som jobbade i tusen år idag.
Och nu är jag äntligen hemma!:) Trött är jag dessutom. Ska lägga mig i soffan och mysa med min prins till Efterlyst. Om det är ikväll? Har för mig att det var säsongens sista sist? Minns inte. Men det som spelar roll är inte vad som är på tvn, utan mys med prinsen!

Det var nog allt för idag.
Eller jo förresten, Dead By April är en himla bra grupp. Jag tror jag älskar nästan alla låtar jag hör med dom! Så till dom går det också lite kärlek idag!

Tjingtjongkinamong!

PUHU

Inget serie tittande än tyvärr!:( Städningen, tvättningen duschningen och val av kläder tog längre tid än jag trodde. Dagar när man inte hittar nåt man trivs i ska man egentligen nog stanna hemma. ELLER ha överflöd med pengar så man kan köpa nya. Nu kan jag varken stanna hemma eller köpa nya kläder så jag får helt enkelt fara i kläder jag otrivs i.

Hittade några sparade bilder på lite stuff jag vill ha.

Finns på Djurens Rätt.



Ojojoj vad jag vill ha!!

ADDICTED



Älskar när det är i början av veckan, då rullar det in nya avsnitt hej villt!;) Igår var det Brothers & Sisters och Desperate Housewifes. Och idag One Tree Hill och Gossip Girl! ;) I love it! För jag är ju beroende. Så jävla beroende.
Igår började jag om att se Heroes också, har haft en liten paus med det för jag har som kommit av mig. Men det tog inte många minuter innan jag blev helt uppslukad igen!;p
Så idag består dagen av OTH, GG och HEROES. Det gillas, det gillas. Jag rent ut sagt njuter!

Var funderingar på om jag skulle fara till Ragg, åka ut med Julia nu på dagen och sen käka middag där och stanna tills ikväll, men jag tror jag åker ut med Nisse sen när han slutat. Då får jag lite tid över här hemma till att städa lite och se lite avsnitt!:)

ÄNGLAR OCH DEMONER




Imorgon har filmen "Änglar & Demoner premiär. Jag skulle helst se den på premiären men det fanns inga superplatser kvar, och jag är ganska kräsen var gällande bioplatser, jag vill helst sitta bekvämt och ha benen fria. Och med det menar jag att jag måste ha platserna längst bak i salong 1.
Sen är det även så att det blir lite tajt med tid imorgon, Nils vill helst hinna skateilejta lite när han slutat jobba. Så jag bokade biljetter till på Lördag ist!:) Då finns det förhoppningsvis tid för alla!
Ska bli så kul o se filmen, har väntat i evigheter känns det som!

UNDERBART!

Vädret är ju underbart idag, man vill nästan åka ner till havet och ta sig ett dopp! Om det inte vore iskallt i vattnet vill säga, men i min fantasi så är det 19 grader varmt!:)
Vad som inte är lika fullt så underbart är att jag sov bort halva dagen idag, har i princip just vaknat. Eller halv 12 klev jag upp. Så jag hoppas på att få snylta till mig en sömntablett, sen lägga mig kl nio ikväll och vakna piggare än sjutton imorn!
För det som är så underbart med dom där sömnisarna är att man somnar på 10 min och sen vaknar man utvilad till tusen!






Jag är så himla kär. Då menar jag så himla! ♥
Inatt när jag skulle sova så upptäckte jag att det bodde 1 miljon fjärilar i min mage. Älskar min prins!
Kärlek är så underbart. ♥

HAR NI SETT VILKEN DAG???

HALLÅ DÄR! Vad är det för underbart väder idag egentligen????:D Man känner ju hur lyckan springer rakt in i hjärtat!!
Wiho!
Idag så ska följande saker ske.

• Vårmässan
• Hälsa på Nisses mormor i Byske.
• Åka till Ostvik och hälsa på världens sötaste bäbis.
• Njuta av den underbara solen!


Igår så var vi upp på BB och hälsa på Sara & Olas lilla plutt. Hon är så underbart fin att man nästan vill gråta när man ser på henne. Oj så liten och oj så söt.
Här kommer 2 bilder som jag tog igår.





Sötbäbis.



Filmkvällen vi skulle ha här blev i Fråstkåge hos Jocke & Lisa ist, för Nadia hade inga allergipiller med sig och då är våran lägenhet som döden för henne. Filmen som vi såg, "The Unborn" var säkert jätte hemskt, jag såg i princip ingenting. Och det är jag väldigt glad för, för den var visst hemskeligens hemsk!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska vi ringa herrskapet och se var dom håller hus och var vi ska mötas!


Sen tänkte jag bara säga att Nisse är den finaste människan på jorden och jag älskar honom mer och mer för varje dag. Jag är äckelkär.

HELETIN

Tycker att jag städar jämt, men det kan bero på att vi bor i en etta med miljoner djur. Okej inte miljoner men för många på en så liten yta. Hår överallt, hela tiden!



Och ikväll så kommer Kim & Nadia, Caspian, Jocke & Lisa (med bäbis?) Hoppas hoppas, så jag får mysa lite:)
Vi ska ju se The Unbord ikväll. Böh, känns jobbigt, för jag gillar ju inte skräckisfilms. Huvva. Men hur som haver, jag måste städa så det luktar gott och inte stinker djurpark. Sen är det ju trevligt om det inte flyger hår överallt så fort man rör sig.


Så jag tror jag ska sätta igång nu. Nisse slutar jobba kl 3? Och då ska vi åka till BB och se på den lilla söta bebisen:)
Sen är det middag och efter det film i skräckens värld.

Hejsvejs!

A LITTLEBITOFSCHÄRLEK

Nu är det äntligen bekräftat. Eller det har det ju varit ett tag. Tänkte bara skriva lite om det för jag är så glad över det.
Min Nadia är nu tillsammans med Kim.
HUR kul tycker vi inte att det är? HUR kul som helst. Sen är det så mysigt att se den där nykärleken. Ni vet den där man önskar att man kunde ha hela hela tiden.
Grattis så himla mycket till er två att ni har hittat varandra!:)


GREYS ANATOMY



Jag anar oråd. Jag är rädd att det blir som jag tror. Och det känns INTE bra!
Men oj så fint det senaste avsnittet var. Och jag fulgrina i min ensamhet framför datorn inatt.


En annan sak jag tycker är lite jobbigt, det är att Private Practice inte kommer förän efter sommaren. Eller jag vet inte om det kommer då men jag tror det. Uppehållen brukar ju börja nu och då håller dom oftast i sig över sommaren. Och det slutade så här jobbigt spännande.

Jag är ganska uppslukad i min serie värld, jag vet. Men det är bland det bästa jag vet! ;)
Har dock fortfarande en hel massa Heroes avsnitt kvar att se. Har kommit av mig så hemskt på den serien. Men jag vet ju att när jag tar mig tiden och börjar så så kommer jag att komma in i det igen.

Aja. Nog om serie babbel nu, ingen som är intresserad av att höra om det ändå:p



WHILE SHE WAS OUT




Filmkväll blev det. "While She Was Out" blev valet av film, och den var helt ok tycker jag! Vill man få stress nerverna igång så rekomenderar jag den. Vill man det inte så bör man undvika den. Men å andra sidan så har jag ju över nerviga nerver. Klarar ju inte av så mkt var gällande stress eller skräck.

Och imorgon så ska vi se "The Unborn". Jag vet inte om det är så klokt, men som tur är så ska vi se den här. Och då kan jag gå och dona på med annat om det blir för mycket för mitt skräck trasiga psyke.
Håller jag ut och ser hela så kommer jag att straffas för det sen när jag är ensam. Spelar ingen roll om det är dag eller natt, är lika rädd ändå.
Så vi får se hur det går!

Nu ska jag se det nya avsnittet av Greys sen ska jag sova!

Älskar dig Nils. Du är det finaste som finns. Puss på. ♥

VÄLKOMMEN TILL VÄRLDEN:)


Bebisen kom idag!!:D
Fick ett MMS av Leif på den, så himla söt liten flicka!:)




Åhåå ser ni så liten???=)

Jag längtar så himla massa tills imorn när vi ska dit och se henne:) Sötbarn.
Och ja jag vill ha en egen.

Förövrigt så kom Nadia och Caspian hit och höll mig sällskap en stund idag, och snäll som jag är så bjuder jag mina 2 människor på middag, och med kommer då Kim. Och som alla vet så är ju inte Kim känd för att vara snabb. Men just innan vi höll på dö av svält så vandrar dom långa benen innanför dörren.
På bordet serverandes det spaghetti och vegfärssås. GOTT gott.

Vad som händer ikväll är fortfarande oklart.
Jag tror att det kan luta på Talang och efter det film.

VARFÖR SKA MAN ALLTID SKRIVA EN RUBRIK?

WIHI!
Sara och Ola åkte in på förlossningen igår, ingenting har hänt än och det är inte alls säkert att det blir nåt nu heller. Men det kan lika gärna hända att det händer. Wihiihi!!:D


TYPISKT

Jag och Nisse fick en present av Leif & Yvonne när dom just kommit hem från Wien, bland annat ett gudomligt te. Det smakade underbart! Tusen tack!:)

Men när jag stod där så fick jag en överaskning, typical liksom! Inte så att livet går under direkt!:) But still!

Jag är lite rastlös, ska jag följa med Nisse att gå ut på promenad? Men grejen är den att jag inte riktigt känner för det. Är det för att jag har kommit av mig och blivit latmask no 1? Skull tro he!

Nåja, jag ska snart ta mig samman igen.


MAT MAT MAT



Förstår inte vad som har hänt. Jag som alltid är sugen på mat, eller iaf nånting.
Men nu finns det som ingenting som jag vill ha. Om jag får välja vad jag vill i hela världen så kan jag inte komma på en enda sak som jag är sugen på. Noll matlust. Sitter kanske i sen jag var magsjuk?

Ska iaf laga stuvade makaroner och vegetariska köttbullar till middag åt Nils, bara för att jag har noll matlust så måste ju iaf han få äta. Och om inte jag lagar maten så blir det antingen pytt i panna eller kroppkakor som han trycker i sig. Inte för att det är fel att äta pytt i panna eller kroppkakor. Men jag tycker att han bör få i sig lite mer näringsrik kost. Och krönsakoer passar ju inte så bra till nåt utav det.

Var tänkt att Nadia och Caspian skulle komma hit idag.. Men då blev dom just bjudna på middag av Elin (Nadias syster). KUL att man blir bortvald av en middag. Schysst! Nä men vi ses lite senare ikväll ist kanske!;)

Upptäckte just att jag inte hade några makaroner, dår får det bli bandspaghetti av spenat ist då:) Det är ju faktiskt mycke godare, så det kan vara därför jag inte har några makaroner hemma:)




Soffdynorna är tillbaka på plast igen, så sköönt! Nu slipper jag sitta i sängen och se tv/nörda dator. I like it!
Kvar att göra idag är då garderoben. Pust. Känns så jobbigt. För det är en enda röra. Ska ta före och efter bilder tror jag, för så rörigt som det är nu har det aldrig tidigare varit! Känner dock ingen som helt pepp på att försöka ordna till det. Så vi får se om jag tar det idag eller om jag tar det imorgon.


ÅNGEST = JA!

Jag hatar när jag sover bort hela dagen på det här viset, fattar inte vad som har hänt. Jag hade ju vänt på dygnet jätte bra och klev upp halv 7 varje morgon! Vad har hänt?! Kliva upp kl 11?! Hela dagen är ju borta. Okej inte hela men det är iaf halva! Måste göra nåt extremt idag så jag blir trött och kan somna ikväll. Skulle haft farit till nåt badhus och simma, gå en lång promenad på 2 timmar minst. DÅ kanske jag kan somna i god tid ikväll?

Har iaf gjort lite nytta idag, tog hand om tvätten i maskinen, stoppa in en ny, diska, damsuga, skura, bytte i kattlådan.
Kvar har jag att skrura upp soffan och lägga tillbaka dom nytvättade dynorna.
Så jag ska nog ta tag i det snart.

Men jag måste bara skriva några rader om hunden från igår.
Det är nämligen så att det är en hund som ränner runt lös i Ostvik på tok för ofta! Och ägaren verkar inte alls vara särskilt brydd om den kommer hem igen eller inte. För inte en enda gång har jag sett honom leta sin stackars hund.
När vi en gång i vintras körde hem hunden så berättade han att hunden hade varit ouppmärksam och stuckit från gården. Vem är det som är ouppmärksam? Då hade hunden varit borta hela dagen och hela kvällen. Borde man inte vara ute och leta sin hund då? Själv hade jag hunnit oroa ihjäl mig många gånger. Han blev inte ens glad över att vi kommit hem med hunden till honom.
Men hur som helst, jag & Nils fångade in hunden och sen körde Nils och Ola hem den, dom lämnade hunden en kort bit från huset så den skulle kunna springa hem igen.
När jag och Nisse en halvtimma senare var på väg hem, så ser vi hunden igen, den springer då vid vägen och kan bli överkörd när som helst!
Så vi stannar och fångar in hunden återigen. Men bestämde oss då för att nu får det faktiskt vara nog. Så vi tog hunden i bilen och ringde västerbottens polisen och frågade vad vi skulle göra. Fick dock ingen hjälp alls, dom sa att vi skulle ringa djurskyddsnämnden så fort dom öppnade. Eeh jaha, och nu då? Klockan är liksom halv ett på natten, vi kan ju inte ta hem hunden. Men hur som haver så beslöt vi oss för att ta med den till stan. Efter lite funderingar och sådär så körde vi den till polisstationen. Var dock lite orolig över vad dom skulle säga och göra med tanke på vad vi fått för info av teletanten. Men han fick ett varmt välkomnande av konstaplarna!:)
Han fick en egen plats med mat och vatten, och dom skulle kolla upp allting. Så det känns bra!:) Förhoppningsvis så får han ett nytt hem, jag hoppas på det iaf. Där någon kan hålla honom hemma och ge honom nog med mat så han får lite mer kött på kroppen, för benen stack ut i princip överallt på hundstackarn.
Kändes som att vi gjorde hunden en väldigt stor tjänst. Bara hålla tummarna på att det löser sig till det bästa nu!:)



NY DESIGN!

Har tvär pillat till en ny design, ville ha lite gladare färger och lite mer somrigt.
Är absolut inte nöjd med den, så nästa gång jag har tålamod och tid så ska jag fixa till den så den blir finare!
Tyckte det blev alldeles för tjatit med gul och orange.
Men den är snäppet gladare än den tidigare. Men som sagt, nästa gång jag har tid och tålamod ska jag lägga ner min själ i den, iaf en bit av själen=)

Och till er alla som har skrivit kommentarer som jag inte svarat på, förlåt för det! Ska svara så fort jag sitter vid datorn igen!:)


Nu är det brådis in i duschen och sen hopp i bilen och till ostvik!


PUSS

MAGSJUKA

Fy fan är allt jag kan säga, jag mår så jävla illa! Tror aldrig att jag har mått så här dåligt. Det känns som att livet ska falla ut ur munnen på mig när jag kräks.

Sova sova sova..

HELGEN

I Tordags så grillade vi hemma hos Sanna & Jonas, drack lite och tog det bara lugnt. Hade inte så mkt pepp så det blev inte så mkt mer än 4-5 breezer.
Men det var trevligt tycker jag, vi gjorde en egen majbrasa på gården eftersom vi inte orkade maka på oss till en allmän.

Fredagen bestod av Tacos i Ostvik med Nadia & Kim, och sen lite alkohol med Lisa & Jocke.
Men även då var suget helt nollat. Så jag drack 1 öl på 2,5 timma. Sen blev det inget mer.
Men trevligt var det ändå!:)

Lördag så skulle vi återigen umgås med alkoholens flaskor, men jag avstod för det kändes inte pepp för fem öre då heller!  Var tänkt att vi skulle gå på pubkväll i Fällfors. Men det blev mat, tv och musiklyssnande.
Helt ok tycker jag !
Var egentligen tänkt att vi skulle sova över men jag kände att jag ville hem, har knappt varit hemma nåt i helgen så jag ville hem. Så översnälla Jenny och hennes kille kom och hämta oss och körde oss till stan. Det var guld värt vill jag lova! Puss till er!


Och nu sitter jag här vid datorn och ska bara skriva klart, sen ska jag göra mig klar för Leif kommer och hämtar oss, dom kom just hem från Wien idag. Så vi ska dit och umgås med dom!:)

Och imorgon ska jag vara hemma HELA dagen och bara njuta av mitt hem. Ska inte sätta min fot utanför lägenheten. Så mkt saknar jag att vara hemma. Saknar mina katter och Jakop.

Så det ska bli skönt!:)

Nu måste jag skynda mig så jag hinner.

Tjingelingan!


RSS 2.0