Gammal design tillbaka.

Jag hade tänkt sätta mig ner och försöka göra en ny blogg design. Men ist så bytte jag tillbaka till en gammal.
Den får vara nu ett tag tills jag orkar:)Lördag.Igår var Therese, Daniel, Lukas och Hanna här. Vi käka middag, "såg" film.. I typ 20 min sen stängde vi av för vissa människor blev lite trötta. Therese satte igång Dear Mr Pesident med Pink. Den är grymt bra, men jag började lyssna på mer av hennes låtar och nu är hon det enda som spelas i mina högtalare i några dagar framöver tror jag!:) Hon är inte bara underbart bra, hon är väldigt vacker också!Jag har gjort inlagd gurka idag, den är godast om några dagar, men hujedamej den smakar redan smarre!:) Så snart blir det limpa med ost och saltgurka på, till det en kopp kaffe med en skvätt grädde i. Och det är likamed UNDERBART!;)

På tal om annat, bäbisen sparkar för fullt i magen, det är så mysigt nu när jag har börjat känna den mycket mer:) Sen tycker jag att det är så himla himla kul att Nils kan känna bäbisen också, det känns som att han blir mer delaktig på nåt konstigt sätt:) Men framför allt så blir han himla glad när han med känner bebben:)Ikväll ska vi till Ostvik. Se tv, hänga och umgås. Ska bli trevligt, var så länge sen vi var i Ostvik en hel kväll.. Så det ser jag fram emot!;)

Vad jag också ser fram emot, eller speciellt Nils. Imorgon ska vi hämta papegojerna hos Julia, gissa om Nisse är peppad? Kan nästan gissa att det är det enda han tänker på idag:) Nä men det ska bli kul med lite fåglar i hemmet igen. Har varit så tomt sen Jakop gick bort:( Inte för att Nea & Fenix kommer att kunna ersätta honom, men det ska bli roligt att få höra fågelbabbel igen:) Sen är dom himla himla charmiga dessa papegojor:) Så det ska bli kul. Plus att Nisse brinner för fåglar, så han kommer att vara extra lycklig i livet efter imorgon:)

Nu är det nog dags för kaffe och limpsmörgår tror jag:)

Adios!

Puss på prinsen :*

Fredag!

Johoja. Idag ska jag o handla med Therese. Vi ska äta midadg hos oss ikväll.
jag ska även springa på Cubus och kika om ett par svarta mjukis braxor!;) Hoppas dom finns kvar!

Jag har egentligen inte tid att sitta här och skriva, Nisse kommer hem och hämtar mig på 1 timma och jag ska ha hunnit dammsuga, duscha och gjort mig klar innan dess. Så det betyder att jag är hemskt obegåvad som sitter här när jag säkert ändå inte kommer att hinna!

Jag gör som Lennart, jag trotsar.

Igår kände Nils bäbisen för första gången, det var mysigt:)
Älskar min Nils. ♥


RSS 2.0