Hemtelefon

Japp, nu har vi skaffat oss en hemtele. Inte för att vi behöver en hemtele utan mer för att vi måste har internet genom den.. Men det känns lite extra kul när det ringer i den ist för mobilen!:pJag höll på somna på bordet idag, jag var så sjukt trött. Är tydligen för sent att lägga sig halv 12 nu mera tror jag.
Vi var och såg Flickan Som Lekte Med Elden igår, gaah! Allvarligt, så sinnessjukt bra film. Det är utan minsta tvivel den bästa svenska filmen jag har sett. Så grymt bra. Ni som inte har sett den än, se den. NU genast!

Katterna är inne på vilopaus en stund nu, eller inte Sixten han är ute och jagar råttor eller nåt tror jag. Men Algot ligger i trappen och sover och Torsten ligger här under köksbordet tror jag:) Det är så himla kul nu när dom alla börjat vara lite mera vana att vara ute, dom är så himla glada!:) Kärlekskissar! ♥


Julstämmning!Nisse är på jobbet och jobbar och står i! Och jag sitter fortfarande kvar vid frukostbordet:) Julmusik sitter jag och lyssnar på också.. Det är väl kanske ingen överaskning att jag flera gånger per år får julstämmning!:) Så nu återigen är en såndan stund!:)
Jag vill tända doftljus med juldoft, tända granen, baka julfika och bara njuta av julen!:)
Det är ju faktiskt inte så super länge kvar om man tänker efter!
Igår kväll så var jag och Nils hos Sanna och hälsa på, EvaKarin hade blivit 44 igår om hon funnits kvar med oss. Så vi åt tårta för henne. Det var trevligt tycker jag.
Sen såg vi Svenska Hollywood fruar, första avsnittet för mig. Och jag säger då bara det, håll i mig!
Ja det är allt jag säger tror jag!

Efter det så åkte vi hem igen, och jag var tröttare än någonsin, jag somnade i soffan direkt jag la mig ner. Sen vakna jag och trodde att klockan var mitt i natten, men det visade sig att jag endast sovit en halvtimma ungefär:)

Nu ska jag lägga mig o vila en liten stund, sen göra dagen hemma sysslor och sen bege mig till stan. Ska handla lite högtalare till datorn, en hemtelefon, batterier, katthalsband till Sixten (han har tagit av sig det men minns inte vart han lagt det), glödlampor och lite annat smått och gott!:)

Älskar min Nisseprins! :-*


Finally!

Nu har vi äntligen fått internet till huset! Jag är överlycklig!:D Hade varit galet mycket gladare om vi hade kunnat ha alltele. För jag vill SÅÅ gärna ladda ner mina avsnitt. Men det vågar jag ju såklart inte nu..:( Ska kolla om det går att dra till huset sa Julia, hoppas det går!

Jag är på tok för hungrig för att göra en lång uppdatering känner jag.

Men jag kan säga såhär, jag är superkär, jätte lycklig och bäbisen sparkar för fullt!=)

RSS 2.0