Grattis Algot!


Idag har min lille Algot namnsdag! Grattis grattis sötnos! ♥

Jag har en bäbis i magen!:)

Nu är det på detta vis, att egentligen hade vi tänkt att vänta ett litet tag till med att berätta, men typiskt som det är så har det nånstans börjat pratas även fast vi tycks ha varit så försiktiga. Och vi vill ju såklart helst berätta det själva.
Här kommer det: JAG OCH NISSE SKA HA EN BÄBIS, I FEBRUARI!!:)
Ser ni?:) Oj oj så spännande, och oj så nervös jag är. Redan! Men det går nog över med tiden hoppas jag!:)

Jag måste sluta med att vara såhär lat.

Jag har verkligen slutat bry mig om bloggen, jag har aldrig skrivlust!:(
Måste göra en ny design och skaffa en ny dator! Sen ska jag npog vara igång igen. Men frågan är då när tusan har vi råd att skaffa en ny dator? Typ neverever!

Ja och just de ja, vi flyttar ju om ca 2 veckor! ♥ Men vi har inget bredband draget till huset. Hur ska vi lösa detta enorma problem?? Kan man ha alltele genom hemtelefonen kanske? Hoppas!

Jag har skjutit upp flyttpackningen hela dagen nu, så jag ska på allvar ta tag i det med detsamma!
Tjing!


Pussarna går till Nissepisse!:-*

Sorglighetslåtendå!


Borta bra, men hemma bäst!

Såja. För det första så har jag just kommit på varför jag inte har nån skrivlust just nu. Det är för att dator kabeln inte är så lite glapp i utan väldigt mkt, så man kan inte ha den i knät för då försvinner strömmen.
Och jag otrivs när jag måste sitta oskönt och skriva.

Men jag tänkte lägga in några rader iaf, det var ju som sagt ett tag sen jag skrev.

Iaf. Är nyhemkommen från husbils semestern med Nils, Tobias, Nadia och Kim. Har haft hur kul som helst, Liseberg, Skara sommarland och Kolmården bland annat. Kolmården var dock inte så superkul med tanke på att vi var där förra året också. Men Liseberg och Skara var spårat kul!=)

Och nu sitter jag hemma och bara njuter av att vara här. Visst var det himla kul att få komma bort en stund, men jag har saknat mina kissemissar så galet mycket. Och att få duscha när man vill uppskattas mer än nånsin!:)
Man kan säga att jag är gladare av att vara hemma än vad jag var av att fara:)


Bilder kommer senare, vi hade bara en kamera och den tillhör Kim, så han har alla pics just nu. Men jag ska sno åt mig dom senare när tillfälle ges.

Ikväll funderar vi på bio, Harry Potter eller The Proposal. Men jag tror det blir The Proposal för Harry har vi ju tänkt se med ett helt gäng. Så nu hänger det på Nissepisse om han tycker att den verkar bra:) Annars åker vi nog och hyr en film:) 

Nu ska jag laga mat och vänta på Nisse.

Tjingan!


RSS 2.0