Godmorron!

Då var det Onsdag. Och vi har ingen fisk till katterna idag. Dom ska ju äta fisk i 1-2 veckor för att rensa tarmen ifall det finns en infektion. Men då glömde vi ta med fisk från Ostvik igår så jag fick skala fiskpinnar och hacka upp åt dom till frukost.
Var bara Algot som var förtjust i det, dom andra 2 var inte så imponerade. Men Nisse kommer med riktig fisk åt dom senare idag!

Jakop har fått 2 st lampor, en daglampa som ska värma och ersätta solen och en uv lampa som ska ge vitaminer. Han står och vilar i värmeljuset nu. Han ser ut att trivas!:)
Men det ska tydligen göra en väldig skillnad på en fågel som får lampa och en fågel som inte får. Så jag hoppas att han ska bli gladare och må bättre.
Tycker att han har blivit lite större och att han har fått en hel massa mer fjädrar än vad han hade när han kom. Finns hopp om att han ska bli tjusig igen!:)
Det sägs att en fåglar mår bättre när dom har en fågelkompis, vilket man egentligen ganska lätt kan räkna ut. Så vi ska nog skaffa en till fågel! Men det blir sen, inte nu. Kanske till sommarn när vi bor i huset.
Vi måste ju ordna en större bur då eftersom den där är för liten till två st fåglar.
Nåja det får vi fundera på sen! Han är betydligt mycket lyckligare än vad han var för en månad sen iaf!:)

Älskar dig Nils!:-*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0