GRYMMA TORTYR MEDTODER SOM ANVÄNDES PÅ MEDELTIDEN.


Judastolen.Judasstolen gick ut på att offret hängdes upp ovanför redskapet och sänktes sedan ner över spetsen med sikte på antigen vagina eller anus. De mer eller mindre trädde alltså på människor för att rivas sönder innifrån ner över konen med dessa två kroppsöppningar som utgångspunkter. Det blev heller inte bättre av att de gärna hängde på vikter allteftersom för att göra kroppen tyngre och dras neråt. Ännu en otrevlig detalj är att de sällan tvättade dessa redskap så att den drabbade även åkte på en otrevlig infektion när han eller hon satt där är inte helt omöjligt.

Denna tortyr kunde pågå i timmar till dagar.Sågad i 2.Den utsatte som till och med kunde åka på detta straff för en liten stöld hängdes upp och ner medans två andra män förberedde en stor såg. En såg som de sedan helt enkelt började såga itu den levande personen helt hänsynslöst med. Oftast sågade de bara ner till buken för att låta offret känna så mycket smärta som möjligt innan döden slog till, men ibland sågades kroppen också itu till två bitar som fick hänga fritt. Även denna tortyr kunde pågå i flera timmar.


Källa för all text och bilder: Sveriges Sämsta Sida
Huvva och urs, bara av att försöka föreställa sig smärtan gör ju att man får ont. Om man tycker att lagen har hemska straff idag så kan man ju titta tillbaka till medeltiden och se att det var värre förr.
Urs! Jag får rysningar!


Kommentarer
Postat av: bubb

fyfan vad härliga saker!

2009-04-09 @ 17:20:10
Postat av: teesan

fy fan så hemskt..tur att man lever nu...

2009-04-09 @ 19:05:19
URL: http://superviza.blogg.se/
Postat av: amanda

fyfan.. läskigt värre :S

2009-04-09 @ 22:40:58
Postat av: Tina

Lät helt klart som en serie helt i min smak! Ska helt klart ge den ett försök. Det lovar jag ;)Gud så jävla hemskt =/ Ryser av bara tanken att behöva utsättas för någon av dessa tortyrer.

2009-04-09 @ 23:13:28
URL: http://terinap.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0