Blogg torka på hög nivå.

Jag skämms nästan för att jag inte skriver. Men jag ska skriva, i promise! Men jag måste vara på humör, och jag har inte varit det på ett tag. Men jag lovar att skriva när jag är på skrivhumör:)
Och sry till er alla som har lämnat kommentarer, jag ska besvara alla när jag får ron att slå mig ner vid bloggen igen:)

Nu ska jag göra mig klar och sen åka till Lycksele och hälsa på min söta mormor och morfar:)

Thingeling!

Ps: Jag är cp kär i min prins♥


Lucas & Peyton lämnar One Tree Hill.


Nej.. jag vill bara skrika på dom! Varför ska dom sluta för?
Jag blir så hemskt ledsen i ögat. :( One Tree Hill som är min favorit serie. Jag kan aldrig mer se den. ALDRIG mer. För utan dom två så har det ju ingen mening längre.
Urs. Jag blir så ledsen.

INGA ORD FÖR BLOGGEN.

Jag fattar inte vad som har hänt med mig, jag har ingen som helst skrivlust. Känns som att jag och bloggen börjar glida isär? Nä men så hemskt, så kan det ju bara inte vara.
Vi behöver bara lite tid ifrån varandra tror jag.

Jag ska ta en dator dag nån gång i veckan tror jag, så ska jag lägga in lite bilder och skriva av mig lite.

Idag ska jag springa med Sanna på stan, det har blivit mkt av det senaste tiden, och som vanligt när jag har noll pengar så hittar jag en miljon saker jag vill ha! Så är det alltid.

Så jag misstänker att det blir likadant idag.
Nu ska jag sluka en kaffekopp sen ska jag åka in till stan med min ståtlige prins!

Puss!

SOVA SOVA SOVA.

Hej och hå vad jag har sovit!
Igår kväll vid halv tio så kom Nadia & Kim förbi för att hälsa på, och som överaskning så hade dom hyrt en film som vi visst skulle se. Inte för att jag har nåt emot att se film men jag var bara så sjukt trött redan en timma innan dom kom. Men vi slog igång den, och Nisse började snarka lite lätt efter en halvtimma och mina ögon var redan då näst intill omöliga att hålla uppe. Tillslut ignorerade jag allt som kallas hyffs och la mig i sängen trots att vi hade främmande och så på filmen därifån. Såg dock inte många minuter innan jag sov som en stock. Förlååt Nadia & Kim för att vi var så tråkigt folk som somna när vi skulle se film. Men jag kunde bara inte hjälpa det!
Ska gottgöra det nästa filmkväll och vara vaken mer än 2 st!;)

Inatt drömde jag sjuka drömmar, ingen logik nånstans. Jag var tillsammans med Chad Michael Murray (Lukas i One Tree Hill). Jag hittade en röd Ara med bruten näbb som Nisse ville ha kvar även fast den var efterlyst av sin ägare. Jag jobbade på Norrgårda i Byske men det var ett virus där så nån blev galen och mördade alla som jobbade och bodde där. Men jag hann undan, och med mig tog jag en rosa palestinesjal.
Var kommer dessa ej så friska tankar ifrån?


Jag undrar om jag ska baka en limpa idag?

Just ja, vet ni! Jag har varit utan snus i hela gårdagen och hela idag dagen. Men jag är så suuuugen. OM alltså om jag klarar av att sluta snusa, då ska jag aldrig mer i mitt liv börja om. Det är kukigt jobbigt att försöka sluta.
Och jag vill ju som skita i det hela och bara ta mig en underbar god snus, men då har jag ju som pålågat mig själv hela vägen hit och det känns ju onödigt. Så jag ska försöka ett tag till. Känns det fortfarande lika plågsamt efter helgen så ger jag nog upp tror jag.


Det var nån som pratade i min dator när jag startade den. Men jag hade inget program uppe eller nåt. Vem var det som prata!??!?!?


HOLY CRAP

Jag har drömt om bajs, allt möjligt bajs, bajs överallt!


Gårdagen, hur såg den ut. Jo jag och Sanna flängde runt på stan, vi käkade lunch/sallads buffé på Aroma. Det smakade som himleriket själv. Mums!

Det är faktiskt nästan så att jag vill gå tillbaka och käka det idag igen.
Måste ju fakitskt in till stan idag igen, på apoteket igen! För igår när jag var dit så skulle jag inhandla järn pills, tänkte att det kanske kunde hjälpa mot min trötthet och/eller mina mörka ringar under ögonen. Men Miss Apotekt Tant säger att när jag äter Mitt Val Vegetarian så behöver jag inte äta mera järn. Men ist försöker hon kasta på mig en massa strunt som vitamin på brus. Jag som inte ens gillar brus.

Så jag har tänkt att gå dit idag igen och köpa mig en burk med järn tabletter, vare sig Tanten vill eller inte.
Hon kanske ville att jag skulle gå runt med såna här svarta ringar under ögonen och se ut som en storknarkare.
Det är inge kul, men det kanske Tanten på apoteket tyckte!:(
Men idag ska hon minsann få!



Vad mer att göra idag? Jag och Sanna ska cykla runt lite, tänkte att vi kanske skulle hänga här, men jag pallar inte att städa idag, så jag tycker att vi cyklar till henne ist.
Jag är ganska lat idag, jag vet. Det är dessutom väääldigt väldigt äckligt att lämna lägenheten när den ser ut såhär. Sen vill man helst aldrig fara hem.
Men jag orkar verkligen inte, alltså verkligen inte! Nisse måste hjälpa mig idag.

Bland annat för att jag ofta blir på dåligt humör av att städa. Och igår kväll så kom jag på att det inte ger så himla mkt att snusa Onico och General White var och varannan för det slutar med att jag glömmer bort Onico helt. Så igår kväll så bestämde jag mig för att försöka sluta snusa, alltså inget Generalen, bara Onico.
Men jag misstänker hur det kommer att gå, om 2-3 dagar så trillar jag dit på en General. För jag är inte så övertygad om att jag verkligen vill sluta.
Så vi får se helt enkert! Håll tummarna för mig!


Måste därimot koka mig lite mera kaffe, för jag är inte så värst pigg.
Skriver mera sen, ska ringa och väcka Sannapanna strax!:)
Tjing!

HELGEN.

Jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen på senaste, började ett inlägg igår men det slutade men att jag loggade ut ist, hade inget flyt i fingarna. Så jag gör ett nytt försök nu.

I Fredags så var vi i Ostvik på 50 års kalas iförväg. Det var mkt trevlig måja säga!:)
Sov dock hemskt dåligt natten till Lördag så jag kände mig som en yr höna mest hela Lördagen, men jag försökte hålla mig i gång så mkt som möjligt, men Nisse var bakis som aldrig förr så han var lite svår att få med sig i svängarna. :p Och det var ju så fint väder så jag ville ju inte sova bort den heller, för skulle jag stanna av för länge så skulle jag somna och inte vakna på väldigt länge!:p

Igår (varmaste dagen på tusen år) så åkte vi till Tåme och hälsa på farmor lite, sen vidare till Åbyn för att leta rätt på ett par skor och hämta Nova!:) Sen körde vi till Sandviken i Renholmen. Släppte hundarna och Lennart levde loppan i vattnet. Finns inget som han gillar lika mycket som att springa i vattnet. Ibland är han verkligen extrem söt!

Vi avslutade kvällen i Ostvik, sen körde jag Nisse Sara Ola och lilla Thilda runt och kolla på hus, och vi hittade några hus som vi ville ha. Dom som bor där nu måste bara flytta först såklart.
Men när jag har vunnit alla mina miljoner så kan jag köpa vilket hus jag vill!:)

På tal om lilla Thilda, hon måste ju vara den sötaste lilla bäbisen som finns. Jag vill så gärna ha henne!:)
Men jag tror nog att Sara & Ola vill ha kvar henne själva. :) Men jag ska göra en egen bäbis en vacker dag:) Och Teesan är så söt och säger att jag och Nisse kommer att bli jättebra föräldrar. Tänk den dagen man kan säga att man är en förälder, en mamma. Känns overkligt, men en dag så ska jag vara en hoppas jag:)

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag börjar lukta gott! Sen ska jag fara och köpa en doftolja så att lägenheten också börjar lukta gott. Den har en tendens att börja lukta illa, för katterna vill förpesta luften här inne.
Så underbart skönt det ska bli när vi får flytta. Jag längtar mer än ord kan beskriva!!
Släppa ut katterna är prio ett!

Nä nu får det vara färdigskrivet för nu!

Tjingelingan!

RSS 2.0