måndag

  
 

Tunga.


Nå, vad ska den här dagen få bestå av då? Känns inte som att det är så mkt som händer idag. En helt tom dag?
Jag har städat, som alla andra dagar. Funderar på om jag ska stryka sängkläderna som jag tvätta häromdan. Då slipper jag göra det sen den dagen jag ska använda dom. För då kanske bebis är här och då känner jag nog inte för att stryka sängkläder:)


Jag gjorde just nåt himla irriterande. Jag fipplade bort en hel drös som jag just skrivit. Buhu.

Jag skulle vilja åka till Lse och hälsa på mormor, jag saknar henne. Men det går ju inte nu, när bebis är såhär nära på att komma. Men när bebis är kommen så ska jag åka dit.
Det är bara så bökigt med att åka bort över en helg nu. Måste ordna djurvakt till katt och fågel. Dom går ju så svårt att ta med sig. Sen skulle det kännas kanske lite besvärligt att släpa med sig hela huset för att vara borta en helg. Äh sånt där löser sig. :)

Nu ska jag ta på mig täckisarna och tjockstrumporna för att bege mig ut med Lennon. Ut på gården o kasta lite leksaker så han får springa lite. Sen ska jag börja med middagen. Vad nu den ska bestå av.
Gjorde 3 olika maträtter igår, men idag har jag noll fantasi? Nä men kanske tomatsoppa, har så himla många tomater. Till det kanske jag bakar nåt bröd. Låter väl som en ide? Ska kasta ihop en deg nu innan jag går ut så får den jäsa under tiden!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0